Sobota, 20. dubna 2024

Informace pro příjemce se spolufinancováním ze SFŽP ČR - financování na konci r. 2014

Informace pro příjemce se spolufinancováním ze SFŽP ČR - financování na konci r. 2014

V souvislosti s informací, která byla zveřejněna na stránkách OPŽP dne 21. 11. 2014 doplňujeme následující informace. Zveřejněná informace se týkala pouze obcí, měst, krajů a svazků obcí a měst (dále ÚSC), které mají spolufinancování ze SFŽP ČR (dále Fond) a nebudou zároveň čerpat půjčku z Fondu.

Pro příjemce podpory, kteří nejsou ÚSC, platí, že jim bude ŽoP doručená na Fond v daných termínech (30. 11. 2014 pro modifikované ex-ante platby a 5. 12. 2014 pro ex-post platby) zadministrovaná a proplacená, pokud bude mít Fond nejpozději do 5. 12. 2014 k dispozici oboustranně podepsanou Smlouvu o poskytnutí podpory.

Tyto příjemce vyzýváme, aby nezasílali na Fond prohlášení uvedené v informaci ze dne 21. 11. 2014, stejně tak je upozorňujeme, že pokud předložili Fondu prohlášení dle této informace, bude považováno za irelavantní.

Pozn.:

Všem příjemcům podpory (bez rozdílu právní formy), kterým bylo odesláno Rozhodnutí o poskytnutí dotace a Smlouva, bude umožněno v termínech daných pro podání ŽoP (30. 11. 2014 pro modifikované ex-ante platby a 5. 12. 2014 pro ex-post platby) podat žádost o platbu (ŽoP).

Zdroj:Operační program Životní prostředí
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů