Pátek, 29. března 2024

Veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA

Úzce specializovaným veletrhem krbů, kamen a designového vytápění KRBY A KAMNA nabídne nejnovější trendy z oblasti designu krbů a kamen a jejich využití pro praktické bydlení.

Veletrhy MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA

Ve dnech 11. - 14. února se na pražském Holešovickém výstavišti uskuteční 10. mezinárodní veletrh vytápění, klimatizace a úspor energie MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a 5. veletrh krbů, kamen a designového vytápění KRBY A KAMNA. Oba veletrhy představí řadu novinek a trendů z oblasti vytápění a úspor energie a bude se na nich prezentovat 115 firem na ploše 2 089 m2.

Veletrh MODERNÍ VYTÁPĚNÍ zaměřený na moderní trendy v oblasti vytápění, úspory energie a efektivního využívání obnovitelných zdrojů energie v oblasti vytápění nabídne novinky a inovované technologie ve vytápění. K vidění budou firmy se zaměřením na podlahové vytápění, solární systémy, rekuperace, kotle na ohřev vody nebo komínové systémy, které jsou určeny pro všechny druhy paliv a splňují přísné normové požadavky na odvod spalin. Veletrh je určen všem, kteří řeší snižování energetické náročnosti svých domů a mají zájem se dozvědět o novinkách v tomto oboru.

Úzce specializovaným veletrhem krbů, kamen a designového vytápění KRBY A KAMNA nabídne nejnovější trendy z oblasti designu krbů a kamen a jejich využití pro praktické bydlení. Návštěvníci se mohou těšit na novinky od prestižních výrobců, dovozců prodejců krbů a kamen. Všichni vystavovatelé budou připraveni odborně poradit a odpovědět na dotazy.

Na veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA na Vás čeká velké množství firem z oboru, které se rády pochlubí svými novinkami. Tepelná čerpadla představí na své expozici česká společnost Mastertherm s.r.o. Společnost ŠTORC TZB s.r.o. specialista na vytápění, větrání a ohřev vody poradí jak na zdravé a komfortní bydlení. Na veletrhu se budou prezentovat další společnosti jako např. Regulus spol. s r.o., Stiebel Eltron spol. s r.o., Tepelná čerpalda IVT s.r.o., Fenix Trading, s.r.o., ROJEK prodej, spol. s r.o., Družstevní závody Dražice / NIBE energy systems CZ, Atrea s.r.o., Eurosystemy group, s.r.o., ARISTON THERMO CZ, s.r.o. a další. Těšit se můžete na novinky od prestižních výrobců, dovozců prodejců krbů a kamen. Mezi nejznámější patří společnost ROMOTOP spol. s r.o. nebo např. firma Banador, s.r.o., která se specializuje na výrobky pro stavbu krbů, kamen a komínů. Dále se představí hede kamna s.r.o., Euro teplo s.r.o., ECON krby, Morso, SCANDIQUE,s.r.o., ABX spol. s r.o., HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. a mnoho dalších.

Přijďte si poslechnout novinky, rady a zapojte se do diskuze na žhavá témata v rámci doprovodného programu veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA. Pokud Vás zajímají novinky programu Nová zelená úsporám v roce 2015, stav tepelných čerpadel na českém trhu, úspory energie a financí nebo co vše je nutné zvážit při realizaci rekuperace nebo jak ušetřit za teplo, plyn, elektřinu a vodu, tak právě pro Vás je určen doprovodný program, na kterém se podílí např. Asociace pro využití tepelných čerpadel, Klastr Česká peleta, Státní fond životního prostředí a mnoho dalších.

Součástí veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA bude 10. mezinárodní veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů DŘEVOSTAVBY a 5. ročník veletrhu oken, dveří a stínicí techniky WINDOOR EXPO.

Srdečně Vás zveme k návštěvě veletrhů energeticky úsporného bydlení - DŘEVOSTAVBY, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, KRBY A KAMNA a WINDOOR EXPO - jedinečné události v Praze na Výstavišti v Holešovicích ve dnech 11. - 14. února každý den vždy od 10:00 do 18:00.

Zuzana Šponarová

manažerka veletrhu MODERNÍ VYTÁPĚNÍ a KRBY A KAMNA

www.modernivytapeni.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů