Sobota, 20. dubna 2024

E.ON přispívá až 4 000 Kč na nákup elektrokola, prvním 50 zájemcům věnuje také cyklovýbavu

E.ON přispívá až 4 000 Kč na nákup elektrokola, prvním 50 zájemcům věnuje také cyklovýbavu

Energetická společnost E.ON poskytuje svým zákazníkům slevu až 4 000 Kč na nákup nového elektrokola. Nabídka se vztahuje na všechny dostupné typy elektrokol značky Lectron 2015. Prvním 50 zájemcům E.ON věnuje také cyklistickou výbavu v hodnotě 1 000 Kč.

Zvýhodněná cena platí na elektrická kola značky Lectron s elektrickým asistovaným pohonem. Tato kola se vyznačují dlouhým dojezdem, nízkou hmotností, použitím značkových komponent a v neposlední řadě též moderním designem. ,,Výše slevy činí dle typu modelu až 4 000 korun, pro prvních 50 zákazníků jsme navíc přichystali dárek v podobě cyklovýbavy v hodnotě 1 000 korun," říká Roman Tušl ze společnosti E.ON Energie a.s.

Sleva platí na území celé České republiky a není časově omezena. ,,Slevu je možné uplatnit v celkem 11 prodejnách v České republice a platí na všechny typy elektrokol Lectron - městská, trekingová, skládací i horská," dodává Roman Tušl s tím, že slevový kupón si mohou lidé bezplatně vygenerovat na stránce www.ekobonus.cz.

Společnost E.ON aktuálně poskytuje svým zákazníkům široké množství slev na nákup úsporných spotřebičů. Levněji lze díky tomu pořídit nejen sušičku nebo pračku, ale také systémy pro vytápění (elektrické i plynové kotle), bojlery, klimatizace a další produkty. V oblasti alternativní dopravy pak společnost nabízí slevu na pořízení nového nebo ojetého vozu na stlačený zemní plyn CNG.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů