Čtvrtek, 18. dubna 2024

Na kole bez zadýchání? Proč ne

Patříte mezi ty, kteří po městě upřednostňují pohyb po vlastní ose a nechtějí spoléhat na městskou hromadnou dopravu?

Na kole bez zadýchání? Proč ne

Rádi chodíte včas a nechcete trávit čas v dopravních zácpách? Nemáte ale možnost se pokaždé jízdě vysprchovat a převléct? Zkuste elektrokolo.

Jízda je snadná, fyzicky nenáročná a ještě navíc ekologická. Počet těchto dopravních prostředků každoročně roste a zvláště ve městech jde o čím dál oblíbenější rychlý a moderní způsob přepravy. Rostoucímu zájmu vycházejí vstříc nejrůznější půjčovny, které zájemcům nabízejí možnost vyzkoušet si elektrokola třeba přes víkend. Pokud se rozhodnete, že tento elegantní způsob přepravy je pro vás tím pravým, nabídka nejrůznějších designů i výkonů kol je dnes opravdu široká.

Vyplatí se třeba sledovat nabídky energetických společností, které elektromobilitu podporují a je možné od nich získat na nákup výrazné slevy. Součástí jejich nabídky jsou i poradenské služby, v rámci kterých vám ochotně poradí, jaký typ kola je pro vaše potřeby nejvhodnější. Jedním z průkopníků elektrokol u nás je energetická společnost E.ON, která již třetím rokem nabízí svým zákazníkům slevu až 4.000 Kč na nákup elektrokola. Na webových stránkách http://www.ekobonus.cz naleznou zájemci katalog nabízených typů, včetně detailního technického popisu, fotografií a samozřejmě také kontaktní údaje na jednotlivá prodejní místa. V nabídce jsou typy s velmi dlouhým dojezdem přesahujícím sto kilometrů na jedno nabití, designové kousky i třeba horská kola vhodná do terénu. Pro uplatnění slevy stačí stáhnout voucher na slevu, který zákazníci mohou využít v 11 prodejnách po celé republice. Prvních 50 zájemců navíc obdrží jako dárek cyklovýbavu v hodnotě 1.000 Kč.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů