Pátek, 29. března 2024

Reakce ministra Richarda Brabce na sérii teroristických útoků v Paříži 13. listopadu 2015

Reakce ministra Richarda Brabce na sérii teroristických útoků v Paříži 13. listopadu 2015

Naše myšlenky jsou teď v Paříži. Evropa už nebude stejná jako dosud. Nenechme se zastrašit těmi, kteří chtějí udělat i z Evropy válečnou zónu. Buďme jednotní, silní, připravení a nekompromisní vůči těm, kteří naši slušnost považují za slabost.

Události páteční noci nutí k zamyšlením a úvahám, kdy už ta koncentrovaná hrůza v Paříži ze třináctého konečně probudí některé evropské politiky, kteří dosud asi pořád nepochopili, že jsou v jasném ohrožení hodnoty, na kterých novodobá Evropa vznikla? A spolu s nimi i naše svobody a kvalita života, které jsme možná už začali považovat za samozřejmé? Bohužel, samozřejmé nejsou ani náhodou a nikdy nebyly. Naši předci za ně tvrdě bojovali a také umírali.

Čekám, kdy skončí ta bezobsažná politická korektnost, za níž mnozí schovávají strach pojmenovat věci pravými jmény? Kdy už se namísto trefného výrazu ,,selhání", ,,obrovská chyba" přestane používat to hrozné klišé "výzva"?

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů