Čtvrtek, 18. dubna 2024

Veletrhy FOR PASIV vás provede světem úsporného bydlení

Od 21. do 23. ledna 2016 se v dostatečném předstihu před další stavební sezónou uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA veletrh nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb FOR PASIV.

Veletrhy FOR PASIV vás provede světem úsporného bydlení

Jeho hlavním tématem bude ,,Jak se žije v pasivních domech?". Ve stejném termínu bude mít premiéru projekt CESTY DŘEVA. Kromě prezentace stovky vystavovatelů bude pro návštěvníky připraven tematický doprovodný program i soutěž o projekt domu v hodnotě 50 000 Kč.

Atraktivní doprovodný program veletrhu nabídne návštěvníkům osobní zkušenosti majitelů úsporných domů i přednášky a semináře odborných institucí a firem zabývajících se problematikou takového bydlení. Všichni zájemci získají odpovědi na nejzásadnější otázky ohledně stavby a financování pasivního či nízkoenergetického domu v Poradenském centru. To bude otevřeno po celou dobu veletrhu a nabídne desítku odborníků z oblasti stavebnictví a bankovnictví.

Kompletní program přednášek je k dispozici na www.forpasiv.cz/program.

Soutěž o poukaz na projektovou dokumentaci

Všichni návštěvníci veletrhů se budou moci zapojit do anketní soutěže a vyhrát jednu z poukázek na projektovou dokumentaci v hodnotě 50 000 Kč. Poukaz na projekční práce individuálního pasivního domu věnuje společnost ATREA s.r.o.| DOMY ATREA. Kompletní projekt dřevostavby včetně osazení na pozemek darovala do soutěže firma NOVAHOME.

Veletrhy úsporného bydlení FOR PASIV a CESTY DŘEVA se uskuteční v multifunkčním areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech souběžně s veletrhy STŘECHY PRAHA, SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA v termínu od 21. do 23. ledna 2016. Součástí souběhu veletrhů bude i okresní kolo velmi oblíbené Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.

Zlevněnou vstupenku můžete získat zde: www.forpasiv.cz/sleva.

veletrh

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů