Pátek, 29. března 2024

Hlasujte pro nejlepší fotografii v soutěži Věda fotogenická 2017

Hlasujte pro nejlepší fotografii v soutěži Věda fotogenická 2017

Jako každý rok i letos Akademie věd ČR vypsala pro všechny své zaměstnance fotografickou soutěž Věda fotogenická. Jak z názvu vyplývá, jde o fotografie s vědeckou tematikou, snímky objektů vědeckého zkoumání, přístrojů, živé a neživé přírody, jevů a dalších činností souvisejících s prací v Akademii věd.

Prohlédněte si zajímavé momenty, které během svého výzkumu naši vědci zachytili. Na vlastní oči se tak přesvědčíte, že věda dokáže zaujmout nejen svými výsledky a postupy, ale i krásou. Každá fotografie skrývá silný příběh spojený s výzkumem, ať už se jedná o expedici do exotických krajin, nebo trpělivou mravenčí práci korunovanou úspěšným objevem.

Pokud se vám nějaká fotografie hodně zalíbí, zúčastněte se do 31. 8. 2017 on-line hlasování o nejlepší snímek soutěže Věda fotogenická 2017! Registrovat se a hlasovat můžete na tomto odkazu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů