Úterý, 19. března 2024

MILENIÁLOVÉ VOLÍ UDRŽITELNOST

 Pozvánka na veletrh Uplatni.se udržitelně - 21.11. v Praze...

MILENIÁLOVÉ VOLÍ UDRŽITELNOST

O posunu priorit mladých lidí směrem k udržitelnosti se zmiňuje vícero nezávislých sociálních studií. Pro mileniály, tj. mladé lidi ve věku cca 15-35 let, jsou v životě důležitejší jiné hodnoty než pro jejich předchůdce. Ve své stávající či budoucí práci vidí často smysl života a šetrné chování vůči životnímu prostředí berou jako samozřejmost a denodenní rutinu.

Z hlediska uplatnění přistupují mileniálové ke svému budoucímu zaměstnání kreativněji - celá 1/3 dnešních mladých lidí uvažuje o založení vlastního start-up podnikání a pro 90 % všech dotazovaných je práce, která by je bavila, více než důležitá.

Zdroje: Millennial Impact Report 2017, NMS Market Research 2016, server Forbes

,,Do věkové kategorie mileniálů momentálně spadá cca 1/4 obyvatel ČR, což rozhodně není zanedbatelný počet. Sám organizační tým veletrhu je tvořen mileniály, díky čemuž si uvědomujeme, jak je volba ideálního budoucího zaměstnání zásadní a zároveň obtížnou záležitostí." popisuje koordinátorka akce Anežka Horynová a dodává: ,,Veletrh Uplatni.se je určen jak firmám, hledajícím motivované zaměstnance, pro které není udržitelnost pouhým slovem, tak také všem, kteří si smysluplné zaměstnání teprve hledají. V rámci akce proběhnou motivační přednášky inspirativních řečníků, praktické workshopy a networking, přičemž základem bude samozřejmě veletrh udržitelných firem."

Veletrh Uplatni.se udržitelně proběhne 21. listopadu 2017 na Praze 7. Firmy se zájmem o vystavování se stále mohou hlásit na přiložený email, účastníci pak najdou přihlašovací formulář na stránkách, viz níže.

Kontakt:

Ing. Anežka Horynová

PR a propagace

anezka@buzztalks.cz

721383618

www.incien.org

FB: Veletrh Uplatni.se udržitelně 2017

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů