Veřejná konzultace k hodnocení rizik v potravinářském odvětví
Evropská komise dnes zahájila veřejnou konzultaci
[https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-transparency-and-sustainability-eu-risk-assessment-food-chain_cs]
o transparentnosti a nezávislosti hodnocení rizik a vědeckých studií. Veřejná
konzultace je založena na současném hodnocení obecného potravinového práva a od
Komise se očekává, že na jaře předloží legislativní návrh, který se bude zabývat
touto otázkou, a zároveň posílí model řízení Evropského úřadu pro bezpečnost
potravin (EFSA). Konzultace běží do 20. března 2018.
Evropská komise dnes zahájila veřejnou konzultaci o transparentnosti a nezávislosti hodnocení rizik a vědeckých studií. Veřejná konzultace je založena na současném hodnocení obecného potravinového práva a od Komise se očekává, že na jaře předloží legislativní návrh, který se bude zabývat touto otázkou, a zároveň posílí model řízení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA). Konzultace běží do 20. března 2018.
Sdílet článek na sociálních sítích