zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Veřejná konzultace k hodnocení rizik v potravinářském odvětví

01.02.2018
Zemědělství
Zdraví
Veřejná konzultace k hodnocení rizik v potravinářském odvětví

Evropská komise dnes zahájila veřejnou konzultaci o transparentnosti a nezávislosti hodnocení rizik a vědeckých studií. Veřejná konzultace je založena na současném hodnocení obecného potravinového práva a od Komise se očekává, že na jaře předloží legislativní návrh, který se bude zabývat touto otázkou, a zároveň posílí model řízení Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA). Konzultace běží do 20. března 2018.

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
UŽITEČNÉSEMINÁŘE.CZ
16
10. 2018
16.10.2018 - Seminář, školení
Hradec Králové
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí