Přečtěte si 3 recepty od NATURHOUSE...
Recepty - Zdravé letní mlsání
Čokoládový nanuk
Suroviny na 3 nanuky:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- pudink SLIMBEL čokoláda
Postup:
V míse vyšlehejte dohladka tvaroh s 2 lžícemi pudinku SLIMBEL čokoláda. Vytvořeným krémem naplňte formičky na nanuky a nechejte v mrazničce zmrznout cca 3 hodiny, až bude nanuk pevný. Při vyklápění nanuků si můžete pomoci tak, že formičku přelijete teplou vodou, nanuk tak lépe povolí.
Vanilkový nanuk s borůvkami
Suroviny na 3 nanuky:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- pudink SLIMBEL vanilka
- 100 g borůvek
Postup:
V míse vyšlehejte dohladka tvaroh s 2 lžícemi pudinku SLIMBEL vanilka. Přidejte borůvky a směs rozmixujte mixérem. Vytvořeným krémem naplňte formičky na nanuky a nechejte v mrazničce zmrznout cca 3 hodiny, až bude nanuk pevný. Při vyklápění nanuků si můžete pomoci tak, že formičku přelijete teplou vodou, nanuk tak lépe povolí.
Dvoubarevný cheesecake
Suroviny na 12 porcí:
- 200 g čokoládových sušenek FIBROKI
- 10 g kokosového oleje
- 500 g polotučného tvarohu
- 250 g ricotty
- 3 vejce
- 3 sáčky kakaa APINAT
- 1 tyčinka SLIMBEL čokoládová
Postup:
Sušenky rozdrťte válečkem na drobečky a spojte s kokosovým olejem a rozetřete na dno dortové formy vyložené pečícím papírem, nebo vymazané kokosovým olejem. Korpus dejte zapéct přibližně na 10 minut na 160 °C do trouby. Mezitím smíchejte tvaroh, vejce, ricottu a část směsi oddělte. Do zbytku směsi vmíchejte kakao APINAT. Jednotlivé vrstvy lijte na sušenky a dejte do trouby upéct na 170 °C přibližně 30 minut. To, že je cheesecake hotový, poznáte tak, že okraje se začnou odchlipovat a střed se trochu klepe. Po upečení nechejte vychladnout v pootevřené troubě a teprve poté dejte vychladit do ledničky. Dort dozdobte hoblinkami z nahrubo nastrouhané čokoládové tyčinky SLIMBEL.
Zdroj: Naturhouse, Naturhouse-cz.cz