Úterý, 19. března 2024

Dotazník spokojenosti obyvatel podunajského regionu

Dotazník spokojenosti obyvatel podunajského regionu

V rámci projektu ATTRACTIVE DANUBE (Improving Capacities for Enhancing Territorial Attractiveness of the Danube Region) byl vytvořen dotazník spokojenosti obyvatel, která údajně odráží celkovou atraktivitu daného regionu. Účelem dotazníku je seznámit se s obecnou náladou obyvatel Podunajského regionu. Přispějte i Vy svými vstupy do celkového hodnocení. Vyplnění dotazníku Vám zabere asi 10 minut.

Hlavním cílem projektu, podpořeného v rámci programu Interreg Danube Transnational Programme, je posílit řízení regionů na všech úrovních veřejné správy včetně té nadnárodní a odborných kapacit v oblasti plánování územního rozvoje. Záměrem je pozitivně ovlivňovat územní rozvoj, podnikání a cestovní ruch v regionech posilováním odborných kapacit a zapojováním zainteresovaných subjektů do rozhodování.

Na realizaci projektu spolupracuje 19 partnerů. CENIA, česká informační agentura životního prostředí je zodpovědná za komunikaci celého projektu. Kromě toho se podílí na všech dalších aktivitách projektu přípravou národní platformy pro monitorování atraktivity území, naplňováním indikátorů nadnárodní platformy pro monitorování atraktivity území za ČR, spoluprací na vytvoření Atlasu atraktivity regionů, organizací série workshopů se stakeholdery při budování národní platformy a organizací seminářů pro zástupce státní a veřejné správy, podílejících se na rozhodování v regionech k využívání výstupů projektů v praxi.

Více se o projektu dozvíte zde.

1.8.2018

Zdroj: CENIA

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů