Úterý, 19. března 2024

Zájezd na Veletrh úspor energie (Energiesparmesse) 2019

Zájezd na Veletrh úspor energie (Energiesparmesse) 2019

Již tradičně organizuje ECČB ve spolupráci s Messe Wels jednodenní autobusové zájezdy z Českých Budějovic do hornorakouského Welsu na Veletrh úspor energie (Energiesparmesse). V letošním roce bude autobus vypraven pouze v pátek 1. března, zájemcům proto doporučujeme včasnou rezervaci.

Cena zájezdu je 490,- Kč a zahrnuje cestu zájezdovým autobusem z Českých Budějovic a zpět, vstupenku na veletrh, technický doprovod a v případě zájmu cca hodinovou společnou prohlídku veletrhu v českém jazyce. Děti do 14 let zaplatí za zájezd 150,- Kč, děti do 6 let mají zájezd zcela zdarma.

Veletržní areál se nachází v bezprostřední blízkosti historického centra města a zoologické zahrady, do níž je, stejně jako na městskou rozhlednu, vstup zdarma. Wels je proto také ideálním městem jako stvořeným pro celodenní rodinný výlet.

Veletrh, jehož historie sahá až do roku 1985, každoročně přináší novinky a informace zejména z oblasti výstavby a rekonstrukce domů, vytápění, sanitární techniky, elektromobility, úspor energie, osvětlení, interiérového vybavení, bezpečnostních systémů apod. Veletrh se rozkládá na ploše o celkové výměře 64.450 m2. Většinu vystavovatelů nalezneme v jedné ze 14 krytých hal, některé i na venkovních plochách.

Veletrh úspor energie mohou návštěvníc! i z řad široké veřejnosti v letošním roce individuálně navštívit ve dnech 1. - 3. března, pro odborníky z oblasti TZB je veletrh v omezeném rozsahu otevřen již od středy 27. února, pro odborníky i z ostatních oblastí v plném rozsahu od čtvrtka 28. února.

V roce 2018 na veletrhu prezentovalo své výrobky a služby 817 vystavovatelů z 10 evropských zemí (Rakouska, Bulharska, Itálie, Německa, Chorvatska, Nizozemí, Švédska, Švýcarska, Slovinska a v neposlední řadě z České republiky). Mezi více než 95 tisíci návštěvníky bylo na veletrhu slyšet i češtinu a jinak tomu pravděpodobně nebude ani letos.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů