Pátek, 29. března 2024

Moderní festival pro planetu nabídne Berounu jídlo, seberozvoj, módu i zábavu

Moderní festival pro planetu nabídne Berounu jídlo, seberozvoj, módu i zábavu

28. září se v kempu na břehu Berounky koná první Planet Fest Beroun. Jedná se o ambiciózní akci velkého formátu, která nabídne skvělé jídlo místních bister a restaurací, výrobky lokálních producentů, módní přehlídku, mnoho seberozvojových workshopů a aktivit pro děti, celodenní lekce jógy, koncert, skákací hrady, zónu pro pejskaře a mnoho dalšího.

Záměrem festivalu je připravit zábavný a pohodový den a zároveň představit delikátní vegetariánskou stravu v mnoha variantách, luxusní přírodní vlasovou i pleťovou péči, elegantní udržitelnou módu, bezobalové nakupování, metody sebekoučování a sebepoznání aj.

,,Věříme, že návštěvníkům otevřeme dveře do nového barevného světa plného skvělých chutí, vůní a nekonečných moderních možností. Přejeme si, aby se s námi lidé bavili, odešli spokojení a s poznáním, že žít ekologicky a ohleduplně neznamená nepříjemná omezení.", říká Michaela Levíčková, jedna z organizátorek festivalu.

Festival vznikl z přesvědčení, že má smysl spojit se pro to, čemu v hloubi srdce věříme, že je správné. Pořadatelky nás lákají i mottem festivalu ,,Pro sebe, pro nás, pro svět". Od 11-20h pro návštěvníky vystavěly atraktivní program založený na čtyřech hlavních pilířích: osobním rozvoji, chutném vegetariánském jídle, kráse a kulturním vyžití. Program bude probíhat na několika scénách současně, včetně vyvýšeného pódia a na přilehlých travnatých plochách v krásném prostředí břehu řeky.

Těšit se můžete například na mnoho druhů pohybových aktivit, hereckou improvizaci, hlasové a hudební workshopy, přednášku o vztazích či projektivních technikách. Děti zlákají dílny tance, parkouru a fotbalu či kreativní program dětských center, ženy přitáhne kromě módní přehlídky českých talentovaných návrhářů i luxusní kosmetická péče. Znalci zde najdou kvalitní místní piva a všichni budou mít možnost vybrat si ze široké palety báječného bezmasého jídla, včetně burgerů, smoothies, polévek, tapaz a dezertů. Celý den bude připraven program i pro pejskaře a jejich miláčky, který nabídne inspiraci na péči, výživu a doplňky. V areálu bude možné zakoupit potraviny (část bezobalově), ručně dělaná mýdla, špičkové kosmetické přípravky, šperky z drahých kamenů, oděvy, kávu, jogínské čaje a mnoho dalšího.

Vstupenky pořídíte za zvýhodněnou cenu (sleva 20%) v předprodeji na webových stránkách nebo na místě v den konání festivalu, a to následovně: dospělí 150 Kč, děti v doprovodu rodičů od 6 do 10ti let zdarma, děti 6-15 let 50 Kč, studenti a senioři 120 Kč, rodinné vstupné 320 Kč ( 2 + 2).

Místo konání:

Autokemp Beroun, Na Hrázi, www.campberoun.cz

Kontakty:

www.planetfestberoun.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů