Čtvrtek, 18. dubna 2024

Inovace ze Slavkova zaujaly designové nadšence v Londýně i Praze

Inovace ze Slavkova zaujaly designové nadšence v Londýně i Praze

Česká rodinná firma LIKO-S ze Slavkova u Brna, která letos představila mediálně úspěšnou 1. živou halu na světě LIKO-Vo, se 19. září zúčastnila dvou významných veletrhů a uvedla inovativní a designová řešení pro moderní kanceláře.


V rámci velmi zdařile české expozice pod názvem United Crafts of Bohemia na veletrhu London Design Fair představila novou verzi chytré multimediální stěny SMART-i-WALL, která do expozice přitahovala velké množství návštěvníků a profesně zaujala především tvůrčí architekty a designéry.

V tu stejnou chvíli v Praze LIKO-S představil revoluční akustické budky na konferenci TechoCon o budoucnosti kancelářských prostorů. Tyto mikrokanceláře jsou jedinečné svojí konstrukcí, která je na kolečkách a umožňuje snadné přemístění nebo dokonce i modulární rozšíření v případě potřeby větší zasedačky.

,,Obě inovace z naší dílny upoutaly velkou pozornost návštěvníků. Dlouhodobě se snažíme vytvářet řešení, která usnadní a zpříjemní život v kanceláři díky technologiím, flexibilitě a akustice. Naše nové budky všechny tyto záměry kombinují, dokonce si díky integrované dotykové obrazovce a softwaru můžete svoji zasedačku jednoduše rezervovat a mít pod kontrolou vnitřní podmínky jako množství CO2 a vzdušnou vlhkost." uvedl Jan Musil, místopředseda představenstva společnosti.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů