Čtvrtek, 28. března 2024

České uživatelské fórum Copernicus

České uživatelské fórum Copernicus

Česká informační agentura životního prostředí pořádá ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí ČR, Univerzitou Karlovou, Ministerstvem dopravy ČR a ESA ESERO České uživatelské fórum Copernicus.

Konference bude zaměřena na Zelenou dohodu pro Evropu (Green Deal) a způsoby, jakými program Copernicus přispívá k jejímu naplňování, a to zejména v oblastech monitoringu využívání území, ovzduší, chytrého zemědělství a dalších.

Letošní ročník proběhne 9.-10. listopadu 2021 v rámci Czech Space Weeku a uskuteční se v konferenčním centru Univerzity Karlovy v Praze.

Registrační formulář, další informace, termíny a aktuality jsou dostupné na webových stránkách akce. Účast na akci je pro všechny registrované účastníky zdarma, kapacita konference je však omezená. Pokud po zaregistrování zjistíte, že se nebudete moci zúčastnit, kontaktujte prosím včas organizátory na adrese copernicus@cenia.cz.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů