Čtvrtek, 18. dubna 2024

EKOLOGICKÉ VELETRHY BRNO – Slevy pro návštěvníky i vystavovatele

Snahou pořadatelů Ekologických veletrhů Brno je nejen přivést firmám na expozice ty pravé klienty a návštěvníky, ale zároveň všem hostům maximálně zpříjemnit návštěvu  výstaviště.
EKOLOGICKÉ VELETRHY BRNO – Slevy pro návštěvníky i vystavovatele

Ke zjednodušení cesty na veletrhy poslouží návštěvníkům ON-LINE systém rezervace vstupenek, zahraniční odborníci zase ocení možnost cenově výhodnější letecké přepravy. Sleva je připravena i pro vystavovatele.  

ON-LINE objednávkový systém pro návštěvníky

Organizátoři veletrhu posílili servis, aby byl pobyt pro návštěvníky co nejpříjemnější. "Od 1. dubna 2007 plánujeme spuštění online systému, který návštěvníkům Ekologických veletrhů Brno umožní objednání vstupenek, katalogu vystavovatelů, dále nabídne asistenční služby při sjednávání schůzek s vystavovateli či rezervaci ubytování v průběhu veletrhu, a také možnost přihlášení na jednotlivé doprovodné programy veletrhu," řekl Martin Lánský, manažer PR a reklamy.

Sleva 10% pro slovenské firmy

Minulý týden byla podepsána dohoda o spolupráci mezi společností Veletrhy Brno, a.s. pořádající Ekologické veletrhy Brno a společností Výstavisko TTM a.s., která pořádá vodohospodářskou výstavu Aqua Trenčín. Z této spolupráce budou profitovat především vystavovatelé – slovenské firmy, které se účastní Ekologických veletrhů Brno i výstavy Aqua, získají v Brně slevu 10% za výstavní plochu, a stejné zvýhodnění získají české firmy na výstavišti v Trenčíně. Mezi další oblasti spolupráce patří například cílené oslovení návštěvníků na oba veletrhy a spolupráce při získávání podpory státní správy v České republice i na Slovensku.

O čtvrtinu levnější letenky při cestě na veletrh

Společnost ČSA se pro rok 2007 stala oficiálním dopravcem veletrhu. Vystavovatelé i návštěvníci veletrhu mohou využít 25% slevu z tarifu třídy business a 15% slevu z tarifů ekonomické třídy. Nabídka se vztahuje na všechny linky ČSA včetně tzv. „code-share“ linek, které jsou operovány dalšími dopravci ve spolupráci s ČSA. Slevy platí v období 22. května – 7. června 2007.

Pro rezervace a nákup letenek kontaktujte Call Centrum ČSA na tel. 420 239 007 007 nebo 420 800 310 310. Call centrum funguje non-stop ve všech světových jazycích. Pro rezervaci a placení letenky bude požadována kopie zvacího dopisu, nebo kopie zaplaceného registračního poplatku. Více informací na www.czechairlines.com nebo v kterékoliv kanceláři společnosti ČSA.

Martin Lánský, Tel.: 420 541 152 890, Fax: 420 541 152 889, E-mail: mlansky@bvv.cz

www.ekologickeveletrhybrno.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů