Pátek, 29. března 2024

Ředitel SFŽP představoval Operační program Životní prostředí

Ředitel SFŽP představoval Operační program Životní prostředí
Na konferenci v Praze a na semináři v Ostravě seznámil ředitel SFŽP účastníky s Operačním programem Životní prostředí a možnosti čerpání evropských finančních prostředků městy a obcemi.

V pondělí 15. října uspořádalo sdružení ANO pro Evropu v Praze konferenci s názvem „Budoucnost regionálního financování a politika nezaměstnanosti", která se zabývala regionální politikou Evropské unie, a to ze dvou pohledů. V první části panelisté hovořili o současných výzvách regionální politiky, v druhé se pak zaměřili na praktické uplatňování strukturální politiky v České republice.

Konference v ČNB

V úterý 16. října pak proběhl v Ostravě seminář "Kvalita ovzduší v MSK" (Moravskoslezský kraj), který připravilo občanské sdružení Vita pod záštitou poslankyně Strany zelených Věry Jakubkové.

Na obou seminářích představil ředitel Státního fondu životního prostředí (SFŽP) Petr Štěpánek Operační program Životní prostředí (OP ŽP) a možnosti čerpání evropských finančních prostředků městy a obcemi.

Autor: www.opzp.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů