Čtvrtek, 25. dubna 2024

Pozvánka na EXPO Mokrá 2008

EXPO Mokrá 2008 se koná v nezaměnitelném kamenolomu Mokrá u Brna, který svou lokalizací, velikostí a specifičností podtrhuje zaměření akce.
Pozvánka na EXPO Mokrá 2008

Těžební unie pořádá ve dnech 10. – 12. 6. 2008 již VII. ročník Mezinárodního demonstračního veletrhu strojů a zařízení pro těžební průmysl, úpravnický průmysl a stavebnictví EXPO Mokrá 2008. Akce, jejíž první ročník se konal ve Chvaleticích, se postupně vyvíjí a zkvalitňuje, z původních 39 vystavovatelů stoupl počet na 166, z třech tisícovek návštěvníků v roce 1995 jich naposledy přišlo z celé Evropy 11 000.

Cílem projektu, který se opakuje každé dva roky, je kvalitní prezentace trendů a novinek moderní techniky pro těžební a úpravnický průmysl či jedinečné představení přihlášených vystavovatelů i kooperujících společností a jejich exponátů v přirozeném prostředí činného lomu v souladu s Báňskými předpisy.

Oborově se výstava člení následovně: 01 Technika a prostředky přípravy rubaniny, 02 Těžební, nakládací a přepravní technika, 03 Stroje a zařízení pro zpracování nerostných surovin, 04 Stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů, 05 Zařízení pro ekologický provoz těžebních závodů, 06 Náhradní díly a doplňky, 07 Servisní a doprovodná činnost, 08 Nákladní vozy, vozy pro speciální účely, 09 Terénní vozy, 10 Projekční práce, poradenská činnost, odborné časopisy, školy, svazy.

EXPO Mokrá 2008 se koná v nezaměnitelném kamenolomu Mokrá u Brna, který svou lokalizací, velikostí a specifičností podtrhuje zaměření akce. Lokalitu zapůjčila na dobu veletrhu společnost Českomoravský cement. Nespornou výhodou místa je možnost předvedení strojů a zařízení přímo v akci, což přivítají jak vystavovatelé, tak návštěvníci, jež mohou získat další informace o projektu na webových stránkách Těžební unie  www.tezebni-unie.cz. Součástí veletrhu bude rovněž bohatý program pro veškerou veřejnost.

Pro samotné vystavovatele připravil organizátor akce zajímavé slevy za objednanou plochu, které se dají vzájemně kombinovat v různých kategoriích.

Každý vystavovatel může také využít jedinečné nabídky až 500 ks volných vstupenek pro své zákazníky, odběratele, dodavatele a spolupracující organizace, které obdrží zdarma od organizátora. Pro zvýšení medializace EXPO 2008 a spolupracujících firem je využita dlouhodobá spolupráce s vybranými tištěnými i internetovými odbornými médii nejen z Čech, ale i ostatních členských zemí EU.

Tým Těžební unie se na všechny těší v lokalitě kamenolomu Mokrá u Brna v termínu 10. – 12. 6. 2008.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů