Pátek, 29. března 2024

Březnový Bio Summit 2008 klíčovou inspirací pro podnikání na trhu biopotravin

Březnový Bio Summit 2008 klíčovou inspirací pro podnikání na trhu biopotravin

Necelý měsíc před konáním premiéry mezinárodní odborné konference Bio Summit 2008 (koná se 27.3.2008 v Průmyslovém paláci na Výstavišti v Praze) je zjevné, že se tato událost stane klíčovým setkáním podnikatelů a odborníků zabývajících se ve středoevropském prostoru trhem s bio produkty. 

Již závěry jiné prestižní události, světového veletrhu biopotravin BioFach v německém Norimberku, hovoří jasnou řečí - biopotraviny na vyspělých trzích již nejsou okrajovou záležitostí stávají se součástí hlavního proudu a maloobchodníci ani výrobci se do budoucna nebudou bez biopotravin ve svém portfoliu schopni vůbec rozvíjet. I v České republice spotřeba biopotravin dramaticky narostla meziročně o cca 60% (!) a analytici předpovídají nebývalý růst a vysoké zisky těm, kteří nezaváhají a včas se na obchodním trhu zorientují.

V tomto kontextu v březnu spouští Ministerstvo zemědělství (prostřednictvím Státního zemědělského intervenčního fondu - SZIF) mohutnou propagační kampaň na podporu spotřeby biopotravin v ČR  a prezentaci o tom, jak správně může podnikatel tuto kampaň využít, představí právě na Bio Summitu zástupce agentury, která projekt realizuje.

Bio Summit 2008 přináší nejen nápady a inspiraci pro nové produkty, ale i tipy, jak ušetřit a kde získat nové distribuční a prodejní kanály. Tyto a další informace jsou určeny především pro management maloobchodních řetězců, současných či potenciálních výrobců biopotravin, specializovaných bioprodejen, nezávislého maloobchodu, gastro provozoven a hotelů a  velkoobchodů. Bio Summit dále navštíví zástupci reklamních, průzkumných a servisních agentur, svazů, asociací, státních institucí a médií. 

Generálním partnerem Bio Summitu 2008 je společnost Billa, organizátory společnosti Blue Events (dříve INCOMA Consult) a Green Marketing. Více informací o akci včetně on-line registrace lze získat na adrese www.biosummit.cz nebo přímo na adrese sekretariátu summitu info@BlueEvents.eu.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů