Pátek, 19. dubna 2024

Cyklus školení evidence odpadů pro odpadové hospodáře i manažery

Jednotlivé kurzy jsou zaměřeny na odpadářskou praxi i nejnovější vývoj v legislativě.
Cyklus školení evidence odpadů pro odpadové hospodáře i manažery

Společnost INISOFT s.r.o. připravila pro své zákazníky i pro širokou veřejnost tradiční cyklus školení souvisejících s vedením evidence odpadů. Jednotlivé kurzy jsou zaměřeny na odpadářskou praxi i nejnovější vývoj v legislativě. Svůj seminář si zde naleznou jak noví pracovníci, kteří se připravují na svá první hlášení, tak jejich zkušenější kolegové, kterým odborný lektor vysvětlí složitější nadstavbové funkce programu EVI 8.  Vedoucím pracovníkům kurzy pomohou získat přehled o aktuální legislativě.
Podrobný popis jednotlivých školení včetně přihlášek naleznete na www.inisoft.cz nebo na telefonním čísle 485 102 698.

 ·         Evidence odpadů v programu EVI 8 - pro začátečníky 

Program EVI 8 – evidence odpadů  poskytuje všechny nástroje pro efektivní vedení průběžné evidence nakládání s odpady a zdárné vytvoření ročního hlášení.
Na jeho použití je zaměřen tento kurz. Budete uvedeni do problematiky evidence odpadů, seznámíme Vás s platnou legislativou včetně aktuálních změn a její praktickou aplikací prostřednictvím programu EVI 8. Nezapomeneme na nejčastější chyby ve vedení průběžné evidence odpadů a přidáme několik rad ke zpracování ročního hlášení. Samozřejmostí jsou konkrétní ukázky příkladů z praxe, kde budeme reagovat i na Vámi předem zaslané dotazy. Jako pozornost si odnesete praktickou pomůcku se všemi kódy nakládání a seznam nejčastějších otázek a odpovědí k novým vyhláškám (tak, jak jsme je zaznamenali z Vašich ohlasů).

Termíny: 2. 12. 2008, 3. 12. 2008 Praha

                9. 12. 2008, 10. 12. 2008 Olomouc

·         Evidence odpadů v programu EVI 8 - pro pokročilé

Program EVI 8 – evidence odpadů poskytuje nejen nástroje pro správné vedení průběžné evidence nakládání s odpady a zdárné vytvoření ročního hlášení, ale disponuje celou řadou nadstavbových funkcí, které zjednodušují práci uživatele. Kurz je zaměřen k tomu, abyste lépe využili potenciál programu. Zaměříme se na změny v legislativě a jejich dopad na vedení evidence odpadů v programu EVI 8. Podrobně probereme nadstavbové a rozšířené funkce v programu a předvedeme řadu postupů, které Vám ušetří práci při vedení evidence. Samozřejmostí jsou konkrétní ukázky příkladů z praxe, kde budeme reagovat i na Vámi předem zaslané dotazy.

Termíny: 7. 1. 2009 Praha

                13. 1. 2009 Olomouc

·         Evidence autovraků nejen v programu EVI 8 + legislativní novinky

Stalo se již tradicí, že se na konci roku setkáváme nad aktuální legislativní situací v oblasti vedení evidence o nakládání s autovraky. Letos budeme probírat novou vyhlášku
č. 352/2008. a její  dopad na provozní praxi.

Termíny: 16. 12. 2008 Praha

                18. 12. 2008 Olomouc

 ·         Jak správně vést evidenci odpadů - legislativa i praxe  

Aktuálně se v legislativě České republiky objevila celá řada nových vyhlášek (352/2008 Sb., 351/2008 Sb., 374/2008 Sb.), které významně upravují povinnosti související s vedením evidence o nakládání s odpady. Na vysvětlení těchto změn, stejně jako stávajících platných přepisů je zaměřen tento kurz. Po jeho absolvování budete mít kompletní přehled o svých povinnostech v oblasti evidence o produkci a nakládání s odpady a poradíme také, jak je nejlépe splnit.

Termíny: 4. 12. 2008 Praha

                11. 12. 2008 Olomouc
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů