Středa, 24. dubna 2024

Prezentace environmentálních priorit českého předsednictví v Evropském parlamentu

Prezentace environmentálních priorit českého předsednictví  v Evropském parlamentu

Ministr životního prostředí a předseda Rady EU pro životní prostředí Martin Bursík vystoupí ve středu 21. ledna 2009 ve Výboru Evropského parlamentu pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin. Poslancům Evropského parlamentu představí priority českého předsednictví v Radě EU v oblasti životního prostředí a odpoví na jejich otázky.

 

Veřejné slyšení ministra Bursíka ve Výboru EP pro životní prostředí, veřejné zdraví a potravinovou bezpečnost proběhne ve středu 21. ledna 2009 od 11:00 do 12:30.

 

Po něm následuje od 12:30 do 13:00 společný briefing ministra životního prostředí a předsedy rady EU pro životní prostředí Martina Bursíka a předsedy Výboru EP pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin Miroslava Ouzkého v Evropském parlamentu (konkrétní místo bude upřesněno).

 

Od 13:15 má ministr životního prostředí Martin Bursík to potěšení pozvat zástupce českých a slovenských médií v Bruselu na 30minutové neformální setkání v lobby hotelu Radisson SAS (Rue d‘Idalie 35).

 

Na stejné téma bude Martin Bursík hovořit ve středu 21. ledna mezi sedmou a osmou hodinou ranní (bude upřesněno) ve Studiu 6 na programu České televize ČT1 a od 16:00 do 17:00 na stanici Český rozhlas 2 – Praha v pořadu Káva o čtvrté.

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů