Pátek, 29. března 2024

Představujeme firmu Ormonde Organics Int.

Firma Ormonde Organics Int. patří mezi přední evropské společnosti, které zabezpečují bezpečné znovupoužití, zpracování a manažment organického a neorganického odpadu, rekultivaci kontaminovaných ploch a služby v oblasti životního prostředí.
Představujeme firmu Ormonde Organics Int.

Poskytované ekologické služby jsou prováděny podle nejvyšších evropských standardů. Nabízíme kompletní servis prostřednictvím našich kompostáren a dalších zařízení. Nabízíme naším zákazníkům širokou škálu kompostování organických a nebezpečných odpadů. Tyto služby zahrnují kompostování, řízení odpadu, služby na obnovu půdy a služby v oblasti životního prostředí . Každá služba je navrhována individuálně dle typu odpadu, jako součást integrovaných služeb.

Nabízíme celé spektrum služeb, které jsou bezpečné pro životní prostředí. Je to přínos nejenom pro společnost a danou oblast, ale hlavně pro zemědělství, obnovu prostředí a zahradnictví, přínos, který Vám pomáhá dosáhnout environmentalí cíle.

 

Služby

Náš tým Vám může poskytnout kompletní řízení projektu, tak aby uspokojil Vaše požadavky od začátku až do konce. Všechny naše služby plně vyhovují místním i evropskym zákonům. Pracujeme s místní samosprávou, dodržujeme komunikační a organizační schopnosti na vysoké úrovni a nabízíme konkurenční ceny.

Životní prostředí
Je na pováženou, že v současné době produkujeme dvakrát více odpadu ( to se týká nejen domácností ), než před deseti lety. Tvoření odpadů narůstá spolu s nárůstem konzumace produktů a služeb. V podstatě každá použitá surovina nebo každý vyrobený produkt se dřív nebo později stane odpadem, který bude muset být recyklován nebo likvidován.

Ve vývoji recyklace je nastaven pozitivní trend k dosažení ekologických cílů na národní úrovni, ale také v rámci celé EU. Plán regionálního řízení odpadů tvoří infrastrukturu, která by měla být zavedena, aby vyhovovala požadavkům rostoucí populace a ekonomiky.

Odpady, které produkujeme, můžeme redukovat jednoduše tím, že budeme spotřebovávat méně, opětovně využívat některé produkty nebo díky recyklaci. Dodržováním předchozích kroků přispějeme k redukci skládek odpadků, šetření energie a přírodních zdrojů.

Ormonde Organics International plně vyhovuje všem národním a evropským zákonům a předpisům. Obchodujeme pod obchodním názvem Ormonde Organics International s.r.o ve Východní Evropě.

Prezentace:

 

Kontaktujte nás na

Eastern Europe Office

Ormonde Organics International s.r.o.
Ostrava
Musorgskeho 841
70200 Ostrava 1
Tel: +420 599 500 707
mail@ormondeorganicsint.eu

Irish Office (Head Office)

Ormonde Organics International ltd
Ballinalacken
Attanagh,
Via Portlaoise,
Co. Kilkenny
Ireland
mail@ormondeorganicsint.eu

Zdroj: PR, Ormonde Organics International ltd

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů