Čtvrtek, 28. března 2024

Tisíc korun od Alza.cz za příspěvek ekologii – šrotovné jinak

Tisíc korun od Alza.cz za příspěvek ekologii – šrotovné jinak
Společnost Alza.cz a.s. spustí v měsíci květnu kampaň na podporu ekologické likvidace nepotřebné elektroniky. Pokud zákazníci odevzdají na pobočce Alza.cz starou televizi, notebook nebo počítač, bude jim vyplacen při koupi nového zboží z této kategorie příspěvek ve výši 1000 Kč.

Alza.cz motivuje své zákazníky pomáhat životnímu prostředí. Proto v květnu odstartuje kampaň, kdy všichni kteří nakoupí novou televizi, notebook nebo počítač, mohou získat příspěvek 1000 Kč. Stačí aby na kterékoliv pobočce Alza.cz předali k ekologické likvidaci při koupi nového zboží z této kategorie starý výrobek. Získaný obnos mohou zákazníci použít buď na okamžitý nákup nového zboží nebo jim bude částka zaslána na bankovní účet. Odevzdaná stará elektronika bude roztříděna a následně ekologicky zlikvidována.

Společnost Alza.cz dlouhodobě podporuje projekty, jejichž cílem je zlepšení kvality života lidí. Kromě charitativních akcí se však chce rovněž soustředit i na propagaci ekologického chování občanů České republiky. Do uvedené kampaně bude společnost Alza.cz investovat miliony korun. "Jako lídr trhu chceme jít příkladem a v květnu odměnit všechny zákazníky, kteří svým odpovědným chováním přispějí k ekologické likvidaci odpadů," říká Jan Samko, marketingový ředitel Alza.cz. „Jsme mladý tým a záleží nám na tom, abychom po sobě nenechali dalším generacím spoušť,“ dodává Jan Samko.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů