Čtvrtek, 28. března 2024

Vinobraní: degustovat se bude i voda

Vinobraní: degustovat se bude i voda

Znojmo - Ojedinělou možnost ochutnat vzorky vody z různých lokalit Znojemska a porovnat si je s vodou, která teče ze znojemských kohoutků, mají lidé, kteří navštíví Znojmo na vinobraní.

Znojemská divize Vodárenské akciové společnosti připravila pro zájemce unikátní akci.
"Kdo bude mít tak mlsný jazyk, že ve vodojemu Vodárenské akciové společnosti na náměstí Republiky ve Znojmě dokáže jednotlivé vody od sebe rozeznat, získá prestižní titul Znalec vody," uvedla mluvčí města Denisa Šipošová.

Degustace vody se uskuteční v sobotu dvanáctého od dvanácti do sedmnácti hodin. "Na místě bude odborník, technolog pitných vod, který bude odpovídat na dotazy hostů a podá degustátorům veškeré informace," doplnila mluvčí.

Návštěvníci vodní degustace si ve vodojemu mohou prohlédnout také vítězné práce fotografické soutěže, kterou vyhlásila Vodárenská akciová společnost. Mottem letošního ročníku soutěže je Voda a lidé - partneři pro život.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů