Pátek, 19. dubna 2024

Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI 2010

Koná se v termínu od 25. do 27. května 2010 na brněnském výstavišti. Letos poprvé souběžně probíhá Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb URBIS INVEST

Mezinárodní vodohospodářský a ekologický veletrh WATENVI 2010

Výhodnější ceny za výstavní plochu do 25. ledna 2010

V současnosti se hlásí noví vystavovatelé. Včas přihlášené firmy mají možnost získat nejen lepší výstavní plochu, ale také výhodnější ceny za metr čtvereční (porovnání cen před a po řádném termínu podání přihlášek). Tuto zvýhodněnou cenu na plochu získáváte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu.
Více informací naleznete na: www.bvv.cz

Na WATENVI přijede početná obchodní mise z Chorvatska

V Chorvatsku je v současnosti odkanalizováno a vyčištěno pouhých 5 % měst a obcí. Z tohoto důvodu mají zájem o nové technologie a technologické celky, čističky odpadních vod, vodohospodářské projekty.

Zástupci Veletrhů Brno, a.s., se účastnili začátkem listopadu spolu s deseti českými firmami odborné vodohospodářské konference v chorvatském Svetem Martinu na Muri. Pořádalo ji Ministerstvo lesů a vod Chorvatska ve spolupráci s CzechTradem a českým obchodním radou v Chorvatsku. Konference se zúčastnilo na 500 odborníků. "Naší prezentací velethrhu jsme vzbudili velký zájem chorvatských odborníků. I pro tento ročník veletrhu se nám podařilo dohodnout, že z Chorvatska na veletrh do Brna přijede ještě početnější obchodní mise odborníků než v roce 2009," uvedl člen delegace Michal Polášek, obchodní manažer projektů VODOVODY-KANALIZACE, který pořádá SOVAK ČR. Jak dále uvedl, Chorvatsko má zájem o nové technologie a technologické celky. "Zatímco v České republice je odkanalizováno a vyčištěno přes 80 % měst a obcí, v Chorvatsku je to pouze do 10 %. Proto je z chorvatské strany zájem o čističky odpadních vod, vodohospodářské projekty, ale i o vše, co mohou vidět právě na WATENVI."

Rostoucí mezinárodní význam veletrhu WATENVI

Již krátce po rozeslání přihláškové dokumentace jsou na veletrh přihlášeny také firmy z Tchai-wanu. Přihlášené firmy jsou především z oborů čištění odpadních vod a úprava vody. Cílem jejich veletržní účasti je získání nových obchodních kontaktů a proniknuní na trhy východní Evropy.

Vystavujete poprvé? Program START je tu pro Vás!

Program START je připraven pro všechny, kteří se na letošním ročníku WATENVI budou vystavovat poprvé. Mezi jeho hlavní výhody patří: registrační poplatek za sníženou cenu 100 Kč, příznivější cena za výstavní plochu, výstavbu typové expozice, základní zápis do katalogu a mnoho dalších výhod, o které nemusíte žádat. Jsou Vám přiděleny automaticky, na základě Vaší přihlášky.
Více informací naleznete na: www.bvv.cz

Kontakt:
Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 1, 647 00 Brno
Jana Tyrichová
manažer PR a reklamy
tel.: +420-541 152 890
fax: +420-541 152 889
watenvi@bvv.cz
www.bvv.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů