Pátek, 29. března 2024

Anyware.cz vydalo novou aplikaci pro iPhone: RecycleCZ

Anyware.cz vydalo novou aplikaci pro iPhone: RecycleCZ

Česká společnost Anyware uvádí na trh RecycleCZ. Jedná se o aplikaci pro iPhone, která v Praze s využitím GPS a vložených map Google pomáhá lokalizovat nejbližší recyklační kontejnery. Tuto aplikaci je možné celosvětově stáhnout zdarma z Apple iTunes App Store.

"Naše domovské město Praha bylo vybráno jako testovací půda pro tuto aplikaci hned z několika důvodů, především díky velkému počtu iPhone telefonů na trhu a jejich podpoře ze strany tří hlavních českých mobilních operátorů," uvedl pan Garagič, spoluzakladatel firmy Anyware. Vyjma cílů aplikace, pan Garagič dodal, že "je to naše druhá aplikace, spolu s aplikací Go Wind, která byla uvedena na trh minulý týden, dotýkající se oblasti životního prostředí. Rádi bychom využili možnosti platformy iPhone a povzbudili tak co nejširší spektrum zákazníků k šetrnějšímu zacházení se životním prostředím. Recyklace je důležitým nástrojem pro vypořádání se s klimatickými změnami, jelikož vyžaduje méně energie a nákladů, než například těžba a výroba."

Anyware se těší z velkého zájmu ze strany měst a nevládních organizací po celém světě, které uvažují o vyvinutí podobné aplikace přizpůsobené jejich lokalitám jako kampaň k propagaci recyklace.

Anyware je pražská vývojová společnost, která se zabývá navrhováním, programováním a podporou aplikací pro iPhone. Anyware uvedla na iTunes App Store jak vlastní originální aplikace, tak i aplikace svých klientů. Anyware vyvíjí zákaznické aplikace dle požadavků společností, a to pro jejich interní využití či jako marketingový nástroj. Jedná se především o elektronický obchod, sociální sítě, vyhledávače, databáze, služby, obchod, finance, hry, marketing nebo ukázkové aplikace. Anyware dokáže rychle a uspokojivě navrhnout a realizovat aplikace pro Apple iPhone a iPod Touch přímo na míru svým klientům.

Pro další informace, obrázky a stahování aplikací navštivte stránky:
www.anyware.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů