Čtvrtek, 18. dubna 2024

GE Money Bank je bankou pro zemědělce

GE Money Bank nabízí ve dnech 21. - 25. března na veletrhu TechAgro výjimečně výhodný úvěr na nákup zemědělské techniky ve výši až 100 % hodnoty strojů s nízkou úrokovou sazbou 5,4 %. Banka zemědělcům dále poradí a pomůže se žádostmi o státní dotace či podporu ze strukturálních fondů EU. Pro zájemce o úvěr navíc připravila i zajímavé dárky. O letošní v pořadí už třetí účasti GE Money Bank na veletrhu TechAgro a o podpoře zemědělství ze strany této banky jsme hovořili s Barborou Mojžíšovou, manažerkou sektoru Zemědělství GE Money Bank.

GE Money Bank je bankou pro zemědělce

S jakou nabídkou se bude GE Money Bank prezentovat na letošním ročníku veletrhu TechAgro?

Pro účastníky veletrhu jsme připravili jedinečnou nabídku. Pokud se zájemci rozhodnou financovat zemědělskou techniku za podpory GE Money Bank, mají možnost získat speciální podnikatelský úvěr s nízkým úrokem 5,4 %. Všichni zájemci, kteří přímo na veletrhu vyjádří předběžný zájem o zpracování úvěru vyplněním certifikátu, od nás získají USB flash disk. Prvních 20 zemědělců, kteří následně načerpají úvěr v hodnotě minimálně 1,5 milionu korun, získává jako dárek netbook od společnosti Dell.

Máte pro zemědělce připraveno na veletrh něco speciálního, co je přitáhne k vašemu stánku na veletrhu?

Náš futuristický stánek v novém pavilonu P s opravdu povedeným designem návštěvníci určitě nepřehlédnou. Mimo široké nabídky produktů jsme připravili také seminář zástupců naší dceřinné společnosti AgroConsult Bohemia, kteří poskytnou účastníkům cenné rady v oblasti přípravy projektů a administrace žádostí o dotace ze strukturálních fondů EU.

Úvěry pro zemědělce nabízíte na trhu již delší dobu. Jak vypadá dosavadní situace, co se týče úspěšnosti žadatelů?

GE Money Bank ročně zafinancuje nejvíce zemědělských investic na trhu, což z nás dlouhodobě dělá jedničku v sektoru zemědělství na českém trhu. Díky odbornému poradenství AgroConsult Bohemia se stále zvyšuje počet úspěšných žadatelů nejen o úvěr, ale také o dotace. V posledních letech jich bylo okolo 400 každý rok. Vše o našich službách pro zemědělce naleznou zájemci na www.gemoney.cz.

Zemědělské projekty znamenají velké investice a podnikání v zemědělství je v dnešní době velmi obtížné. Jak konkrétně zemědělcům pomáháte realizovat jejich podnikatelské záměry? Máte také nějakou speciální nabídku pro mladé začínající zemědělce?

GE Money Bank má pro podnikatele v zemědělství připraven nejen výhodný úrok a možnost financování záměru až do výše 100% hodnoty investic, ale zároveň podnikatelům pomůžeme zažádat i o státní dotace v rámci Programu rozvoje venkova. Speciálně mladým začínajícím zemědělcům GE Money Bank nabízí vedení podnikatelského účtu Genius Business Active na prvních 12 měsíců zdarma, aby jim tak usnadnila jejich počáteční podnikání.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů