Sobota, 20. dubna 2024

Jedinečný sport-point KOLONÁDA otevírá již tento víkend

Jedinečný sport-point KOLONÁDA otevírá již tento víkend

Brno - O víkendu 22. a 23. května bude slavnostně otevřen první brněnský sport-point s názvem KOLONÁDA. Nachází se v polovině zdejší nejfrekventovanější cyklostezky v Jundrově mezi Anthroposem a Pijavou a stane se nejen místem odpočinku a občerstvení pro projíždějící cyklisty, ale také dětským hřištěm a centrem produktů alternativní cyklistiky, zdravé výživy nebo sportovních doplňků.

Víkendové otevření KOLONÁDY obohatí pestrý doprovodný program, kde se bude vše točit výhradně kolem sportu. Pořadatelé například představí netradiční produkty alternativní cyklistiky a nejnovější kolekce inline bruslí. Návštěvníci si vyzkouší jízdu na lehokolech a speciálních leho-tříkolkách. Připravená je i široká nabídka občerstvení. Nejmenší návštěvníci určitě rádi otestují různé modely odrážedel a nebo si zadovádí na zábavních atrakcích. Nedělní odpoledne pak bude plně v režii Hitradia Magic. Připravená je hudební show Jiřího Flaisiga, který zahraje pod pseudonymem DJ Magic.

"Sport-point KOLONÁDA má potenciál stát se postupně skutečně univerzálním a velmi vyhledávaným centrem sportu", uvedl zástupce provozovatele Michal Trnavský. Jedinečná poloha na frekventované cyklostezce u řeky Svratky a v blízkosti muzea Anthropos, lanové dráhy Pisárky, koupaliště Riviéra či veletržního areálu je jen jednou z mnoha jeho předností. Tou další je především multifunkčnost. Návštěvníci na jednom místě naleznou nejen občerstvení a prostor k odpočinku, ale budou si také moci prohlédnout nejprestižnější modely jízdních kol, sportovního oblečení a produkty alternativní cyklistiky či zdravé výživy. "Rádi bychom v KOLONÁDĚ zřídili i cyklo depo, ve kterém bude možno využít služeb profesionálního servisu a nechat si seřídit kolo či provést drobné opravy. Nebude chybět ani dětská část s hřištěm a trampolínou," dodal Michal Trnavský.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů