Čtvrtek, 25. dubna 2024

Soutěž o knihy Kuchyně hmyzem zpestřená

Vyhrajte opravdu netradiční kuchařku pro sebe, či jako dárek pro své blízké.

Soutěž o knihy Kuchyně hmyzem zpestřená

EKOzboží.cz připravilo soutěž o nevšední kuchařské knihy. Ty potěší jak milovníky recese, tak vášnivé gurmány a kuchaře. Jde totiž o oblíbený titul Kuchyně hmyzem zpestřená od kolektivu autorů vedeného Ing. Marie Borkovcovou.

O cenách soutěže

Kuchařka Kuchyně hmyzem zpestřená je plná dobrot, napsaná s vtipem, barevnou přílohou s obrázky pokrmů a kreslenými vtipy. Najdete v ní odpovědi na otázky proč jíme, trochu teorie o tom, jak pracuje lidské tělo, povídání o hmyzu a mnoho zajímavých a chutných vyzkoušených receptů.

Co když hmyz nemáme rádi?

Líbí se vám recepty a hmyz zatím neradi? Nevadí, vařte nejdřív bez hmyzu a nohaté suroviny pomalu přidávejte. Všechny pokrmy lze připravit i bez zmiňovaných hmyzáků. Vítejte ve světě, kde entomofágie je věda, umění i zábava.

Jak vyhrát knihu Kuchyně hmyzem zpestřená?

Stačí správně odpovědět na tři jednoduché otázky na internetové stránce soutěže.

Soutěžit o knihu Kuchyně hmyzem zpestřená

Vyhodnocení soutěže

Vyhodnocení soutěže proběhne ve středu 26.5. na ekologických veletrzích WATENVI na stánku EnviWebu u příležitosti vaření s hmyzem za účasti šéfkuchaře Petra Ocknechta. Výherci, kteří se vyhodnocení zúčastnit nemohou samozřejmě získají ceny poštou.

O EKOzboží.cz

EKOzboží.cz je internetový obchod, který přináší domácnostem zboží šetrné k životnímu prostředí. V nabídce tak najdete bio prací prostředky, filtrační konvice a filtry Brita, měřiče spotřeby energií, lisy PET lahví, nebo právě literaturu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů