Sobota, 20. dubna 2024

Stáhněte si výkresy nízkoenergetického rodinného domu zdarma

Stáhněte si výkresy nízkoenergetického rodinného domu zdarma

Rodinný dům s možnosti spotřeby zemního plynu na vytápění a ohřev teplé vody v průměru od 226,- Kč měsíčně si můžete volně stáhnout na stavebním portále www.priprava-stavby.cz .

Společnost Príprava stavby s.r.o. ve spolupráci s poskytovateli financování bydlení a dotačním poradcem Zelená úsporám připravila společný projekt nízkoenergetického rodinného domu ENERGIA, který lze jednoduše upravit do pasivního standardu.

Rodinný dům ENERGIA je koncepčně připraven tak, aby jeho náklady na topení a ohřev teplé užitkové vody mohl dosáhnout až 226,- Kč měsíčně.* (cca 2711,- Kč ročně) .

Energia je jednogenerační rodinný dům typu Bungalow pro 3 až 5 osob navržený jako nízkoenergetický s propojenou kuchyní a halou, která slouží zároveň jako obývací pokoj. (otevřená dispozice). Z chodby lze vstoupit do tří samostatných ložnic, které představují klidovou zónu rodinného domu. Samozřejmostí je propojení obývacího pokoje s venkovní terasou či zahradou. K objektu lze jednoduše přistavět pergolu či altán.

Prioritou při vytváření tohoto domu bylo nejen zajištění optimálního poměru ceny domu k jeho užitné hodnotě, ale také k ceně jeho provozu. Dům je pojat jako nízkoenergetický (tedy s výraznou úsporou potřeby energií k vytápění) a při malých úpravách domu ještě v projektové fázi realizace domu lze dosáhnout pasivního standardu.

Objekt neobsahuje garáž. Garážové stání musí být součástí pozemku.


Príprava stavby s.r.o.
www.priprava-stavby.cz

* dle konkrétních klimatických podmínek, vybavení a orientace stavby.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů