Pátek, 29. března 2024

Navštivte expozici firmy REFLEX Zlín na veletrhu IFAT

Rádi bychom Vás pozvali na celosvětovou výstavu IFAT ENTSORGA 2010, která se koná v Mnichově ve dnech 13.-17.9.2010, kde Vám předvedeme veškeré naše novinky.

Navštivte expozici firmy REFLEX Zlín na veletrhu IFAT

Společnost REFLEX Zlín působí na trhu již od roku 1990. Zabýváme se výrobou sklolaminátových produktů, zejména pak kontejnerů se spodním výsypem na sběr tříděného odpadu. V roce 2006 jsme zahájili výrobu v nově vybudovaném výrobním areálu na okraji městské části Zlín - Lužkovice v sousedství průmyslové zóny města Zlína. Tento projekt byl realizován v rámci podpůrných programů evropského společenství. Držíme se předsevzetí vyrábět sklolaminátové produkty na základě vlastního vývoje a modelové tvorby, na které neustále pracuje tým vývojářů a inženýrů. Neustále je tak vylepšováno jméno firmy REFLEX Zlín. Výrobní program představuje širokou nabídku produktů, které jsou připravovány na základě vlastního marketingu a přání zákazníků.

bioodpad.jpg" />Za celou řadu modelů a průmyslových vzorů jsme získali ocenění na domácích i mezinárodních výstavách. Výrobky exportujeme do více jak 30 zemí celého světa. Výrobní kapacita firmy činí více než 1200 výrobků za měsíc.

Všechny typy kontejnerů jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů se špičkovým gelcoatovým povrchem laminátu. Libovolná barevnost dle stupnice RAL. Provedení zalaminovaných etiket, dle přání zákazníka, které nelze z povrchu kontejneru seškrábnout. Důležitým prvkem všech výrobků jsou jeho kovové části. Veškeré kovové části kontejnerů jsou pozinkované.

reflex

V současné době jsme dokončili inovaci podzemního kontejneru CITY UGC, který je vhodný do center měst, ale i do historických či památkových zón. Vhazovací sloupky dodáváme jak ze se sklolaminátu v libovolné barevnosti tak kovové s povrchovou úpravou. Také přicházíme na trh s naprostou novinkou v odpadovém hospodářství - kontejner s průhlednými okny. Tato okna umožní řidiči svozového vozidla zhlédnutí hladiny obalů v kontejneru, aniž by musel vystoupit z vozidla. Toto technické řešení napomůže ke snížení provozních nákladů a umožní kontrolu čistoty sbíraných odpadů. Novými jsou rovněž kontejnery na bioodpad, a to jak v klasické podobě sklolaminátového kontejneru, ale také podzemního kontejneru SEMI - BIO.

Rádi bychom Vás pozvali na celosvětovou výstavu IFAT ENTSORGA 2010, která se koná v Mnichově ve dnech 13.-17.9.2010, kde Vám předvedeme veškeré naše novinky. Srdečně Vás tímto zveme na naši expozici, která se nachází v hale B3 - stánek č. 206.

V případě Vašeho zájmu o využití čestných vstupenek nás prosím kontaktujte - reflex@reflex-zlin.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu.
REFLEX Zlín

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů