Pátek, 29. března 2024

Šetrné k přírodě i peněžence: nádobí GreenPan s velkou slevou!

Znáte pánve GreenPan? Víte, jak uspoří energii při vaření, jak pomůžou jíst zdravěji a jak jsou ohleduplné k životnímu prostředí? A hlavně - víte, že je teď na Ekozboží.cz pořídíte skoro o 20% levněji?

Šetrné k přírodě i peněžence: nádobí GreenPan s velkou slevou!

Co umí GreenPan

Nádobí GreenPan, to je belgická novinka z masivního kovu s keramickým povrchem a pěknou řádkou výhod:

  • patentovaný povrch Thermolon je o krok před teflonem: nepřepálí se, při vaření neuvolňuje škodlivé látky, dovoluje vařit úplně bez tuku,
  • poradí si s teplotami až do 450 stupňů, mytím v myčce i skladováním v lednici, rozumí si se všemi typy ploten,
  • šetří náklady při vaření - spotřebuje o polovinu méně energie než při použití teflonové pánve, vaření je navíc i rychlejší,
  • šetří životní prostředí a zdroje: vyrábí se z recyklovaného hliníku a oceli a při výrobě vzniká o 60% méně oxidu uhličitého.

Výjimečná řada Dubai

dubaiPod značkou GreenPan si můžete vybírat hned ze čtyř různých řad nádobí. Řada Dubai vás ale zaujme už na první pohled: tuhle vlajkovou loď designu nikdo nepřehlédne! Od svých "sourozenců" se nádobí GreenPan Dubai liší extravagantním matně bílým povrchem, tvarovanými odlehčenými držadly z chromové oceli a poklicemi ze stejného lesklého materiálu.

Bojíte se bílé barvy na často používaném nádobí? Není proč! GreenPan se snadno čistí a odolná barva na povrchu "přežije" stejně dlouho, jako celá pánev.

Novou pánev? A proč ne hned?

Čím dříve začnete vařit zdravěji a úsporněji, tím dříve uvidíte výsledky - ať už na účtu za plyn a elektřinu či na své kondici.

Ekozboží.cz vás chce v přechodu k modernímu vaření podpořit a nabízí teď řadu GreenPan Dubai téměř o 20% levněji! Takovou slevu už peněženka pozná, tak na nic nečekejte a skočte si pro svou slevu na GreenPan Dubai sem. Akce platí jen do konce února nebo do vyprodání zásob!

Přečtěte si více o GreenPan wok Dubai white 30 cm >>

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů