Pátek, 19. dubna 2024

Buďte připraveni řešit havarijní situace

Společnost HAPPY END CZ, a.s., je jedním z největších dodavatelů prostředků pro řešení havarijních situací, s nimiž se můžete v provozech setkat. Doporučí vám havarijní soupravy vhodné přímo pro váš provoz, čímž zvýší vaši havarijní připravenost. V tomto článku se stručně seznámíme s havarijními soupravami.

Buďte připraveni řešit havarijní situace

happy end

happy end

HAVARIJNÍ SOUPRAVY ŘADY HST

Havarijní soupravy HST jsou malé, vysoce mobilní ekologické soupravy určené pro dílny, garáže nebo přímo pro vozidla přepravující nebezpečné látky. Jejich výhodou je nízká hmotnost, snadná přenositelnost, možnost okamžitého použití a jednoduchá manipulace. Soupravy HST jsou určeny k rychlému zásahu při úniku ropných produktů nebo agresivních chemických látek a k následnému úklidu. Jejich prostřednictvím tak lze předejít závažnějším ekologickým haváriím a významným škodám na majetku.

HAVARIJNÍ SOUPRAVY ŘADY HSP

happy end

Havarijní soupravy HSP v pevném kbelíku jsou určeny do garáží, menších servisů a drobných provozoven, kde hrozí úniky nebezpečných látek, a to nejen ropných produktů, ale též dalších provozních kapalin. Díky sorbentům pro sběr agresivních kapalin jsou soupravy rovněž vhodné i do menších skladů chemických látek. Soupravy HSP jsou doplněny nezbytnými ochrannými pomůckami. Jejich výhodou jsou také pevné obaly, které výborně poslouží jako nádoba na sebrané nebezpečné látky.

HAVARIJNÍ SOUPRAVY ŘADY HSB 60

happy endHavarijní soupravy HSB 60 jsou uloženy v praktickém vodotěsném soudku s uchy a s UN kódem pro převoz nebezpečného odpadu. Slouží k zabezpečení ochrany rizikových prostor, kde se pracuje s nebezpečnými látkami, zejména menších čerpacích stanic, dílen a servisů. Souprava obsahuje několik typů sorpčních prostředků, základní ochranné pomůcky a těsnicí prostředky. Sorbenty jsou univerzální pro sběr ropných produktů, rozpouštědel nebo např. chladicí kapaliny, chemické sorbenty slouží k absorpci olejů či kyselin a hydrofobní sorpční had ke sběru nebezpečných látek z hladiny vodních toků. Sypký sorbent účinně čistí olejové skvrny z povrchů silnice či dlažeb. Sud, v němž je souprava uložena, chrání obsah soupravy před vlhkem a nečistotami, je odolný vůči agresivním látkám a může sloužit jako sběrná nádoba na zachycenou kapalinu a použité sorbenty.

HAVARIJNÍ SOUPRAVY ŘADY HSK

happy endHavarijní soupravy HSK jsou určeny především do menších provozů a výroben. Vyznačují se mimořádnou mobilitou, díky praktickému vozíku je lze snadno a rychle převézt na jakékoli místo v provozovně či mimo ni. Umožňují tak pohotově a efektivně zasáhnout při nouzové situaci. Se soupravou HSK máte vždy po ruce účinné prostředky pro okamžitý zákrok při úniku nebezpečných látek. Obsahuje základní druhy sorpčních a těsnicích prostředků a nezbytných ochranných pomůcek.

HAVARIJNÍ SOUPRAVY ŘADY HSP 240

happy endHavarijní souprava HSP 240 je velká mobilní souprava určená do velkých výrobních provozů, skladů chemických či jakýchkoli jiných nebezpečných látek nebo logistických hal. Souprava HSP 240 představuje ideální kombinaci velké sorpční kapacity, vysoké mobility a příznivé pořizovací ceny. Umožňuje zasáhnout při úniku nebezpečných látek okamžitě, efektivně a na jakémkoli místě ve výrobní hale.

Další informace najdete na na www.happyend.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů