Středa, 24. dubna 2024

Jarní akce - Získejte slevu až 439 Kč na filtry Brita Maxtra!

Akce platí do konce května...

Jarní akce - Získejte slevu až 439 Kč na filtry Brita Maxtra!

Až 439 Kč můžete ušetřit při nákupu akčních balení filtračních patron Maxtra. Sleva platí do konce května, nebo do vyprodání zásob. Získejte slevu, dokud platí!

Více o slevách

439 Kč ušetříte při nákupu balení s osmi filtry Maxtra. 215 Kč, oproti běžné ceně, ušetříte při nákupu balení 4 ks filtrů maxtra. 220 Kč pak ušetříte, oproti běžným cenám, při koupi filtrační konvice Aluna. Nabídka platí do konce května 2011, nebo do vyprodání zásob.

O filtrech Maxtra

Představovat filtrační patrony Maxtra asi není třeba těm, kdo mají konvici Brita doma. Pokud mezi ně nepatříte, pak vězte, že filtry slouží k čištění pitné vody, zbavují ji nečistot a zápachu. Vhodné jsou k použití jak doma, kde vylepší kvalitu pitné vody, tak např. v objektech s horšími rozvody vody, kde může být problém v zbarvení či "vůni" vody.

O EKOzboží.cz

Akční slevu fitrů Maxtra najdete na stránkách internetového obchodu EKOzboží.cz, společně s filtry a konvicemi Aquaphor, Dewberry, nádobím Green Pan a dalším ekologicky šetrným zbožím. Prohlédněte si naši nabídku!

brita

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů