Čtvrtek, 28. března 2024

Aktuální informace o programech podpory podnikání

CzechInvest - Přehled novinek a plánovaných akcí z oblasti podpory podnikání.

Aktuální informace o programech podpory podnikání

Vyhlášení III. Výzvy - prodloužení v programu ICT a strategické služby

Dne 1. 9. 2011 bylo vyhlášeno prodloužení III. Výzvy v programu ICT a strategické služby. Příjem Registračních žádostí v rámci této Výzvy bude zahájen 1. 10. 2011 prostřednictvím internetové aplikace eAccount. Celková alokace pro tuto Výzvu je 1,5 mld. Kč. Text Výzvy i všechny přílohy jsou zveřejněny na stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a agentury CzechInvest.

  • ICT a strategické služby: program, který je zaměřen na rozvoj informační a znalostní společnosti a je určen všem podnikům, které chtějí vyvíjet vlastní softwarová řešení nebo vytvářet tzv. centra strategických služeb.

Zahájení příjmu Registračních a Plných žádostí do programu Inovace - Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví

Dne 1. 9. 2011 byl zahájen příjem Registračních i Plných žádostí do II. Výzvy - prodloužení programu Inovace - Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví. Příjem Registrační žádosti bude ukončen 30. 9. 2012. Ukončení příjmu Plných žádostí je plánováno na 4. 1. 2013. Alokace pro tuto Výzvu je 50 mil. Kč.

Zahájení příjmu Plných žádostí do programu Marketing

Dne 1. 8. 2011 byl zahájen příjem Plných žádostí do II. Výzvy - pokračování programu Marketing. Plné žádosti budou přijímány do 30. 11. 2011. Alokace pro tuto Výzvu je 0,3 mld. Kč.

  • Marketing: program, který je zaměřený na rozvoj aktivit českých exportérů na zahraničních trzích a zvýšení využití exportních příležitostí, které na světovém trhu existují.

Zahájení příjmu Plných žádostí do programu Poradenství

Dne 1. 8. 2011 byl zahájen příjem Plných žádostí do I. Výzvy - 2. pokračování programu Poradenství. Plné žádosti budou přijímány do 9. 12. 2011. Alokace pro tuto Výzvu je 50 mil. Kč.

  • Poradenství: program, který umožňuje malým a středním podnikům vylepšit vnitropodnikové procesy a dosahovat kvalitnějších výsledků pomocí inovace produktu a procesu výroby, logistiky nebo distribuce výrobků či služeb, organizační inovace v rámci podniku či marketingové inovace.

Nové Pokyny pro žadatele a příjemce dotace pro program Inovace - Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví (II. Výzva - prodloužení)

Před několika dny byla na webové stránky agentury CzechInvest vložena aktualizovaná specifická část Pokynů pro žadatele a příjemce dotace pro novou Výzvu programu Inovace - Projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví. Dokument je k dispozici na stránkách agentury CzechInvest u programu Inovace - projekt na ochranu práv průmyslového vlastnictví.

Nové Pokyny pro žadatele a příjemce dotace pro program ICT a strategické služby (III. Výzva - prodloužení)

Před několika dny byla na webové stránky agentury CzechInvest vložena aktualizovaná specifická část Pokynů pro žadatele a příjemce dotace pro novou Výzvu programu ICT a strategické služby. Dokument je k dispozici na stránkách agentury CzechInvest u programu ICT a strategické služby.

Dotazník spokojenosti žadatelů se službou Zelené informační linky 800 800 777

V rámci zjišťování spokojenosti žadatelů se službou bezplatné informační linky o programech podpory podnikání, byl na webové stránky agentury CzechInvest vložen Dotazník spokojenosti. Výsledky průzkumu pomohou ke zlepšení kvality poskytovaných služeb.

Dotazník v on-line podobě naleznete pod tímto odkazem.

Oznámení o ukončení možnosti kumulace dotačních programů OPPI s programem Záruka

Od 1. 9. 2011 bylo ukončeno opatření umožňující kumulaci dotačních programů OPPI s programem Záruka. Více informací naleznete na webových stránkách agentury CzechInvest.

Kalendář akcí

21. 9. 2011 Jak na monitoring projektu a žádost o platbu - Ostrava

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest si Vás dovoluje pozvat na seminář s názvem "Jak na monitoring projektu a žádost o platbu".

  • Termín konání: 21. 9. 2011
  • Místo konání: Regionální kancelář agentury CzechInvest, Na Hradbách 18, Ostrava

Registrovat se můžete písemně na e-mailové adrese lada.kratochvilova@czechinvest.org nebo telefonicky na čísle 595 198 483, a to nejpozději do 19. 9. 2011. V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název společnosti a kontaktní e-mail.

Více informací v pozvánce.

21. 9. 2011 Výběr dodavatele v OPPI - Praha

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest si Vás dovoluje pozvat na seminář s názvem "Výběr dodavatele v OPPI".

  • Termín konání: 21. 9. 2011
  • Míst o konání: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Štěpánská 15, Praha 2

Registrovat se můžete písemně na e-mailové adrese renata.korinkova@czechinvest.org, a to nejpozději do 16. 9. 2011. V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název společnosti a kontaktní e-mail.

Více informací v pozvánce.

22. 9. 2011 Jak na monitoring projektu a žádost o platbu - České Budějovice

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest si Vás dovoluje pozvat na seminář s názvem "Jak na monitoring projektu a žádost o platbu".

  • Termín konání: 22. 9. 2011
  • Místo konání: Regionální kancelář pro Jihočeský kraj, Husova 5, České Budějovice

Registrovat se můžete písemně na e-mailové adrese ceskebudejovice@czechinvest.org nebo telefonicky na čísle 387 962 413, a to nejpozději do 20. 9. 2011. V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název společnosti a kontaktní e-mail.

Více informací v pozvánce.

4. 10. 2011 Jak na monitoring projektu a žádost o platbu - Karlovy Vary

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest si Vás dovoluje pozvat na seminář s názvem "Jak na monitoring projektu a žádost o platbu".

  • Termín konání: 4. 10. 2011
  • Místo konání: Agentura CzechInvest - Regionální kancelář pro Karlovarský kraj, Jaltská 906/1, Karlovy Vary

Registrovat se můžete písemně na e-mailové adrese jana.pavlasova@czechinvest.org nebo telefonicky na čísle 353 227 919, a to nejpozději do 30. 9. 2011. V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název společnosti a kontaktní e-mail.

Více informací v pozvánce.

19. 10. 2011 Výběr dodavatele v OPPI - Praha

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest si Vás dovoluje pozvat na seminář s názvem "Výběr dodavatele v OPPI".

  • Termín konání: 19. 10. 2011
  • Místo konání: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Štěpánská 15, Praha 2

Registrovat se můžete písemně na e-mailové adrese renata.korinkova@czechinvest.org, a to nejpozději do 14. 10. 2011. V přihlášce prosím uveďte jméno účastníka, název společnosti a kontaktní e-mail.

Více informací v pozvánce.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů