Čtvrtek, 28. března 2024

Novinky z elektrotechniky na veletrzích ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION

Návštěvnost veletrhu je podpořena silnou mediální kampaní zaměřenou na odborníky z elektrotechniky, elektroniky a energetiky...

Novinky z elektrotechniky na veletrzích ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION

Firmy z oblastí elektrotechniky, energetiky, automatizace, elektroniky a dalších oborů představí opět své novinky v Praze a to na druhém ročníku elektrotechnického veletrhu ELECTRON, který se bude konat již 13. - 16. března 2012 v PVA EXPO PRAHA Letňany.
Organizátoři připravili pro vystavovatele a návštěvníky několik významných změn. První z nich je posun termínu konání již na měsíc březen, ELECTRON bude tedy pro mnohé firmy místem, kde představí novinky a inovace z oboru. Pozitivní změnou, jak pro veletrh ELECTRON, tak pro celé pražské výstavnictví, je stavba nových hal na pozici bývalých hal 3 a 4, které poskytnou vystavovatelům kvalitnější zázemí, přednáškové prostory i širší nabízené služby.
K pozitivním změnám patří určitě také souběh veletrhů ELECTRON, FOR ENERGO a FOR AUTOMATION s veletrhy FOR INDUSTRY - 11. mezinárodní veletrh strojírenských technologií a FOR LOGISTIC - 3. mezinárodní veletrh dopravy, logistiky, skladování a manipulace. Všichni vystavovatelé tak získávají širší skupinu návštěvníků a potencionálních zákazníků.
Další novinkou pro vystavovatele je možnost prezentovat se na specializovaných veletrzích FOR ENERGO - 1. mezinárodní veletrh výroby a rozvodu elektrické energie a FOR AUTOMATION - 1. mezinárodní veletrh automatizační, regulační a měřicí techniky. Firmy z těchto oborů se tak mohou poprvé v České republice ukázat svým stálým i novým zákazníkům na vyprofilovaném veletrhu a zaměřit svou prezentaci na cílovou skupinu. Souběžné veletrhy mají silnou mediální kampaň v příslušných odborných mediích a podporu odborných organizací z jednotlivých oblastí činnosti.
Záštitu nad veletrhy převzali Ministerstvo průmyslu a obchodu, Hospodářská komora České republiky, předsedkyně Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky, Elektrotechnický svaz český, ČVUT, ČAT, VUT Brno a další.
Na veletrh jsou již dnes přihlášeny společnosti jako ABB s.r.o., Helukabel CZ s.r.o., Rittal Czech, s.r.o., GHV Trading spol. s r.o., HEIRU CZ s.r.o., Lapp Kabel s.r.o., Turck s.r.o., SMA Czech Republic, Pražská energetika a.s., ELEMAN s.r.o., Elsaco - Ing. Jindřich Franc a mnoho dalších. "Veletrh ELECTRON hodnotíme pozitivně. Náš cíl - setkat se s našimi partnery a zákazníky a představit novinky jsme naplnili na 100%. Velmi nás překvapila návštěvnost, která byla na 1. ročník velmi slušná a byla tvořena z větší části odborníky z oblasti elektroinstalace, což je naše cílová skupina. Určitě se potvrdilo, že elektrotechnický veletrh má v Praze - centru České republiky - svoje tradiční místo a opodstatnění." uvádí k účasti na prvním ročníku vedoucí odboru marketingu ABB s.r.o., org. jednotky Elektro-Praga, Jiří Kubeš.
Návštěvnost veletrhu

Návštěvnost veletrhu je podpořena silnou mediální kampaní zaměřenou na odborníky z elektrotechniky, elektroniky a energetiky, která v odborných titulech a na odborných internetových serverech začala již počátkem června 2011. Kampaň bude probíhat nejen v České republice, ale i v zahraničí. Před veletrhem bude medializace rozšířena o billboardy, rádia, denní tisk, odborné magazíny a internetové portály zaměřené na širokou veřejnost. Pro rok 2012 bude mediální kampaň veletrhu rozšířena i na Slovenskou republiku. Plánovány jsou výstupy v řadě odborných titulů a webů. Návštěvnost veletrhu je podpořena i vystavovateli samotnými. Proto pro ně nabízí veletrh ELECTRON opět vouchery v libovolném počtu zdarma a to i v elektronické podobě. Dále bude propagace veletrhu zacílena kromě elektrotechnického průmyslu i na ostatní průmyslové obory jako jsou strojírenství, stavebnictví a mnoho dalších oborů.
Doprovodné programy
Celý veletrh budou samozřejmě doprovázet přednášky, konference a semináře na aktuální témata, které jsou připravovány ve spolupráci s předními odborníky a významnými organizacemi jednotlivých oborů. První den veletrhu proběhne ENERGO SUMMIT 2012, jehož hlavními tématy budou obnovitelné zdroje energie, energetická efektivita a úspory, strategie pro konkurenceschopnost, udržitelnou a bezpečnou energii a nové technologie jako podpora pro energetickou stabilitu a bezpečnost. Další zajímavý workshop bude na aktuální téma elektromobility.
Nebudou chybět ani soutěže pro vystavovatele a návštěvníky. Jednou z připravovaných soutěží je GRAND PRIX veletrhu ELECTRON 2012 a souběžných veletrhů. Do této soutěže může jakýkoliv vystavovatel přihlásit svůj výrobek, který bude následně hodnotit odborná porota složená z předních kapacit oborů nomenklatury. Vyhlášení vítězů pak proběhne na galavečeru vystavovatelů pořádaném při příležitosti veletrhů. Další možností pro vystavovatele je soutěž TOP EXPO veletrhů ELECTRON 2012, FOR ENERGO 2012 a FOR AUTOMATION 2012 - soutěž o nejzdařilejší expozici veletrhu. Hodnotit se bude jak estetické a originální ztvárnění, tak přístup obchodníků a hostesek k zákazníkovi.

Mediální partneři veletrhu
Velký důraz kladou organizátoři na mediální podporu veletrhu v řadě odborných titulů, internetových serverů a periodik. Jedná se například o AZ Elektro, Energie a peníze, Elektroinstalatér, Praktická elektronika, A radio, Elektrotechnika v praxi, Radioamatér, Automa, Elektro, Světlo, Energetika, JMO, Interiér veřejných budov, Energy, Pro energy, Svět průmyslu, Energie kolem nás, New Energy, Sdělovací technika, TZB info a mnoho dalších.
Stále je možné se na veletrhy přihlásit a zařadit se tak mezi vystavující společnosti, které v PVA EXPO PRAHA představí své novinky. Pro více informací kontaktujte tým veletrhu nebo navštivte www.electroncz.cz, www.forenergo.cz, www.forautomation.cz.
ABF, a.s., Mimoňská 645, 190 00 Praha 9, tel: +420 225 291 136, e-mail: electron@abf.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů