Úterý, 16. dubna 2024

Vše pro krásu vaší zahrady najdete na veletrzích FOR GARDEN a FOR GREENERY

Přemýšlíte už teď v zimě, jak zkrášlit svou zahradu nebo uvažujete o novém zahradním nábytku?

Vše pro krásu vaší zahrady najdete na veletrzích FOR GARDEN a FOR GREENERY

V tom případě byste neměli propásnout 6. ročník mezinárodního veletrhu zahrad FOR GARDEN, který proběhne v PVA EXPO PRAHA ve dnech 22. - 25. března 2012. Podruhé jej ve stejném termínu doplní specializovaný veletrh veřejné zeleně, vybavení měst a obcí FOR GREENERY.

Návštěvníci, kteří na letňanské výstaviště zavítají, se dozví, jak se vůbec tvoří projekt zahrady, dále zde mohou využít odborného poradenství firem a v neposlední řadě na veletrhu naleznou kontakty a inspiraci pro zútulnění a vybavení své zahrady. Cílem veletrhu FOR GARDEN je představit návštěvníkům průřez všemi zahradními obory.

Výstava EXTERIÉR Trendy i zajímavé přednášky

Už počtvrté se bude na mezinárodním veletrhu zahrad konat výběrová výstava a soutěž EXTERIÉR Trendy, která již tradičně nabídne zajímavou podívanou a inspiraci na úpravu zahrady. Soutěž bude opět rozdělena do dvou kategorií na profesionální a studentské práce. FOR GARDEN doplní i celodenní konference Trendy při tvorbě zahrad V, která vzniká ve spolupráci se Svazem zakládání a údržby zeleně. Na účastníky konference čeká šest přednášek na téma Netradiční řešení travnatých ploch v zahradách nebo Zahrady 21. století a další.

FOR GREENERY

Také na 2. ročník veletrhu veřejné zeleně, vybavení měst a obcí je již přihlášeno mnoho významných vystavovatelů. Po celou dobu konání veletrhu bude k vidění výstava Pražské památné stromy, která přibližuje mohutné velikány naší metropole. Výstava návštěvníkům prozradí, kde památné stromy hlavního města rostou a jak se k nim dostanete. Součástí odborného programu veletrhu FOR GREENERY bude konference nazvaná Kvalita veřejného prostoru, aneb když se dílo podaří. Více informací o jednotlivých veletrzích najdete na stránkách www.for-garden.cz a www.forgreenery.cz.

for garden

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů