Úterý, 16. dubna 2024

PŘIJĎTE SE INSPIROVAT NA VÝSTAVU TVOŘIVÉ UČENÍ

PŘIJĎTE SE INSPIROVAT NA VÝSTAVU TVOŘIVÉ UČENÍ

Ekodomov a 14 škol a vzdělávacích institucí zapojených do projektu Tvořivé učení si Vás dovoluji pozvat na výstavu TVOŘIVÉ UČENÍ ANEB PŘIJĎTE SE INSPIROVAT!

Výstava se uskuteční ve dnech 20. - 22. června 2012 v prostorách učebny o.s. Ekodomova v ZŠ Jana Palacha v Kutné Hoře. Slavnostní vernisáž proběhne ve středu 20. června od 10:30 hod.

Výstava představí výrobky, které se svými žáky a klienty se speciálními potřebami vytvořili pedagogové zapojení do cyklu pěti řemeslných a výtvarných seminářů pod názvem Tvořivé učení. V rámci seminářů pedagogové získali možnost vyzkoušet si nejrůznější techniky jak využít odpadové materiály jako použité PET lahve, sáčky od čaje či korkové zátky. Navíc ke každému semináři obdrželi balíček pomůcek a materiálů, který využili pro práci se svými žáky a klienty.

Součástí vernisáže bude PŘEDÁNÍ CEN za nejvydařenější výrobky v těchto kategoriích: Mozaika / Plasty / Vánoční papírování a prostorová tvorba / Jarní papírování / Přírodní materiály.

"Výstava může posloužit jako zdroj inspirace dalším pedagogům, ale i rodičům a všem, kteří rádi tvoří," zve na výstavu koordinátorka projektu Jitka Rosická z o.s. Ekodomov.

Účast na výstavě je nutné předem nahlásit emailem (infokh@ekodomov.cz) nebo telefonicky (739 304 156)

Projekt Tvořivé učení podpořil v rámci grantového řízení "Vzdělání boří bariéry" Dobročinný fond Philip Morris a Nadační fond Slunce pro všechny.

Kontakt:
Jitka Rosická
koordinátorka projektu
jitka.rosicka@ekodomov.cz
tel.: 739 304 156

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů