Pátek, 29. března 2024

Rodiče s dětmi - spolu a v přírodě

Rodiče s dětmi - spolu a v přírodě

Na chvíli se zastavit v každodenním shonu a být se svými dětmi. Společně tvořit, hrát si, radovat se. Připomenout si svá dětská léta a znovu se vydat na tábor. Tyto možnosti nabízí Centrum Veronica Hostětín při 3 táborových pobytech pro rodiče s dětmi, v kouzelné krajině Bílých Karpat.

Pobyt v přírodě, ale přitom se vším komfortem. Denní aktivity v ovocném sadu, zahradě, lese, potoku či indiánském tee-pee, ale spánek v moderních pokojích ekologického penzionu. Na své si přijdou všichni - dospělí i děti. Ti, kdo dychtí po dobrodružství, i ti, kteří preferují relaxaci a klid v čistém a zdravém prostředí. Můžete zažít společné výlety do přírody, posezení u táborového ohně, tvořivé aktivity, vyzkoušet stará řemesla.

Při svém pobytu se můžete inspirovat i pro ekologický provoz své domácnosti. Ekopenzion Centra Veronica nese certifikát "Ekologicky šetrná služba" a se zajímavými prvky se zde setkáváte na každém kroku - počínaje ekologickými prostředky na úklid, ekologickými lůžkovinami, přes využívání přírodních materiálů v interiérech (hliněné omítky, přírodní linoleum) až po zajímavé stavební prvky, jako jsou třeba izolace stěn ze slámy. Dům je vytápěn biomasou, vodu ohřívá slunce a splachuje se dešťovou vodou.

Pro účastníky letních táborů připravili pracovníci zajímavý program. A pokud chcete, tak tento pobyt můžete zažít na vlastní kůži - ještě máte šanci obsadit poslední volná místa.

Více informací naleznete na www.hostetin.veronica.cz

Kontakt:
Hana Machů
hana.machu@veronica.cz, tel. 572 630 670, 739 569 264

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů