Sobota, 20. dubna 2024

Novinky 7.G: Na co se můžete těšit?

Novinky 7.G: Na co se můžete těšit?
  1. PŘIPRAVOVANÉ ČÍSLO: Na co se můžete těšit?
  2. WEB 7.G: Sedm nejčtenějších článků prvního pololetí
  3. PŘEDPLATNÉ: Jednodušší platba prostřednictvím PayU
  4. PODPOŘTE 7.G: Posledních sedm 7.G triček


PŘIPRAVOVANÉ ČÍSLO 7.G

Na co se můžete těšit?

Ve čtverce 7.G se dočkáte článků o recyklačních mýtech, energetické soběstačnosti, divokých včelách, vegetarismu Přemysla Pittra, nahotě v přírodě či o environmentálních důsledcích sexuálního průmyslu. Nadto jsme hovořili s rodinnou terapeutkou Naomi Aldortovou, členkou britské Komise pro změny klimatu Julií Kingovou a polskou filosofkou Anitou Ganowicz-Bączykovou. Chybět nebudou ani recenze a pravidelné sloupky. Ve vašich schránkách či monitorech se čtverka objeví ve druhé polovině srpna.


WEB 7.G
Sedm nejčtenějších článků prvního pololetí 2012

Pokud jste už znuděni oddychovými romány a nějakým nedopatřením trávíte léto v dosahu monitoru, nabízíme vám sedm letos nejčtenějších článků 7.G webu. Za suverénním rozhovorem s Jaroslavem Duškem následuje Zaježová: od motyky k notebooku, Válka konvergentů: Konec svobodného internetu?, Šumava, pár měsíců poté, "Jemná akce" může vést k zázračným výsledkům, Jak se žije z českého odpadu? a sedmičku uzavírá Sdílím, tedy křísím pospolitost?. Ale rozhodně vyrazte i do lesů, vod a strání!

PŘEDPLATNÉ
Jednodušší platba prostřednictvím PayU

Předplatné Sedmé generace už nemusíte platit pouze složenkou či převodem na účet, ale nově též prostřednictvím platební brány PayU. Jde o cestu bezpečnou, rychlou a uživatelsky přátelskou, při níž můžete přímo platit kartou nebo provést rychlý on-line převod. Typ předplatného si můžete vybrat zde.

PODPOŘTE 7. G
Posledních sedm 7.G triček

Na skladu máme poslední dámská biotrička s motivem 7.G - Nechme si pesimismus na lepší časy. K prohlédnutí a objednání jsou zde. Moc neváhejte, letní módní sezóna už je v plném proudu :-) Pokud byste chtěli Sedmou generaci podpořit jiným způsobem, klikněte prosím sem. Mockrát děkujeme.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů