Úterý, 23. dubna 2024

Energie pro budoucnost IX - Doprava elektrické energie od výroby ke spotřebě

Energie pro budoucnost IX - Doprava elektrické energie od výroby ke spotřebě

Odbornou konferenci ze seriálu Energie pro budoucnost, tematicky zaměřenou na transport elektrické energie od výroby ke spotřebě, uspořádá nakladatelství FCC PUBLIC v rámci doprovodného programu 21. veletrhu Amper ve spolupráci s Českomoravskou elektrotechnickou asociací ELA, veletržní správou Terinvest a Veletrhy Brno, a. s. Již devátá akce tohoto seriálu seznámí s legislativními, ekonomickými, organizačními a technickými aspekty transportu elektrické energie. Tématy semináře budou například přenosové a distribuční sítě z hlediska Státní energetické koncepce, investiční výstavba přenosových soustav, otázky povolovacích procesů a spolupráce se samosprávami, měření dopravované elektrické energie, monitorování kvality elektřiny při jejím přenosu a distribuci, nebo technická zařízení přenosových a distribučních soustav.
Seminář je určen zejména odborníkům zabývajícím se elektroenergetikou na různých úrovních, kvalifikovaným elektrikářům a elektrotechnikům, kompetentním zaměstnancům státní správy, vítáni jsou i další zájemci o problematiku.
Seminář se koná dne 21. 3. 2013 od 9:00 do 13:30 v sále P-1 pavilonu P brněnského Výstaviště. Účast na semináři je bezplatná, na základě předchozí registrace na www.fccpublic.cz. Registrovaní obdrží kód pro vygenerování volné vstupenky na veletrh Amper 2013.

Stránka semináře: http://www.odbornecasopisy.cz/index.php?id_document=47765

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů