Sobota, 20. dubna 2024

Jak při grilování myslet i na své zdraví

Jak při grilování myslet i na své zdraví

Léto je tady a s ním sladký čas prázdnin, večerů s grilováním nebo dokonce i s pracnějším barbecue. Jak se dobře najíst, vychutnat neopakovatelnou kouřovou příchuť pokrmu a současně při tom myslet na své zdraví? To Vám radí nový materiál Centra zdraví, výživy a potravin, zaměřený na bezpečné grilování a barbecue. Při dodržování několika praktických rad lze podstatně snížít rizika pro zdraví a grilování si pořádně užít. A to přece stojí za to!

Celý materiál je dostupný na adrese http://czvp.szu.cz/aktuality/rady/Grilovani.pdf .

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů