Úterý, 23. dubna 2024

Nový ceník Amper Market: Nejnižší ceny silové elektřiny na trhu!

Nový ceník Amper Market: Nejnižší ceny silové elektřiny na trhu!

Společnost Amper Market dnes zveřejnila ceníky dodávek elektřiny pro maloodběratele na rok 2014. Nové ceníky pro podniky a domácnosti přinášejí výrazné snížení cen silové elektřiny, odrážející pokles velkoobchodní ceny v uplynulém roce a úspory dosahované díky unikátnímu obchodnímu modelu, který společnost používá k optimalizaci nákupu elektřiny.

Snížení ceny silové elektřiny je výrazné zejména u distribučních sazeb pro odběrná místa s vyšší spotřebou. Naopak zákazníkům s menší spotřebou elektřiny vychází Amper Market vstříc především nízkým poplatkem (25 Kč bez DPH měsíčně) za odběrné místo. "Využili jsme veškeré možnosti našeho obchodního modelu, abychom mohli nabídnout nejnižší ceny na trhu", říká Jan Palaščák, generální ředitel Amper Market. "Například u jedné z nejběžnějších distribučních sazeb pro podnikatelský maloodběr,C01,jsme oproti průměru dosud zveřejněných konkurenčních ceníků o cca 15% levnější.Společně s očekávaným snížením regulovaných plateb, kde jsme v ceníku vycházeli z návrhu cenového rozhodnutí Energetického regulačního úřadu, se tedy zákazníci mohou těšit na opravdu zajímavé snížení celkových nákladů na elektřinu", dodává.

Nové ceníky včetně meziročního srovnání jsou k dispozici na webových stránkách www.ampermarket.cz

O společnosti Amper Market

Společnost Amper Market, a.s. byla založena s cílem přímo uplatnit silovou elektřinu z nezávislých výrobních zdrojů převážně obnovitelného charakteru u koncových zákazníků.

Ve střednědobém horizontu je hlavním cílem společnosti realizace průkopnického konceptu virtuální elektrárny, spočívající ve spojení decentralizovaných zdrojů a odběratelů elektřiny v jednotně monitorovaný a dispečersky řízený systém. Tento cíl je nyní postupně realizován. Současně s přípravou virtuální elektrárny jsou smluvně zajišťovány nové zdroje a budovány obchodní vztahy se zákazníky.

Hlavními zákazníky společnosti jsou podniky, města a obce. Na opačné straně nabízí společnost možnost výkupu elektřiny nezávislým výrobcům, kteří jsou klíčoví pro naplnění obchodního modelu společnosti. Všem partnerům nabízí profesionální a individuální přístup při spolupráci na budování moderní decentralizované energetiky.

Kontakt:

Ing. Jan Maňas

manas@ampermarket.cz

www.ampermarket.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů