Středa, 24. dubna 2024

V Ostravě bude 21. specializovaná výstava k vytápění Infotherma

V Ostravě bude 21. specializovaná výstava k vytápění Infotherma

Na ostravském výstavišti Černá louka se 13. až 16. ledna uskuteční 21. ročník specializované výstavy k vytápění Infotherma. Věnovat se bude úsporám energie a využívání obnovitelných zdrojů a její součástí budou také konference, přednášky a semináře. ČTK o tom za pořadatele informovali Alena Bujáková a Libor Kostelný.

Desítky novinek otopných systémů podle nich budou na Infothermě důkazem technického rozvoje ve vytápění. "Berou v úvahu enormní nárůst cen ušlechtilých paliv, a jsou proto konstruovány na optimální využívání vstupní energie, a to i u kotlů na pevná paliva," uvedli organizátoři výstavy.

Dalšími oblastmi Infothermy s novinkami, které mohou vést k úsporám energií, ale i zdravému bydlení, budou nízkoenergetická a pasivní výstavba, izolační materiály, zateplovací systémy, termoregulační okna či měřicí a regulační technika. "Tak jako každoročně bude třetina výstavních ploch poskytnuta firmám a organizacím, které se zabývají využíváním obnovitelných zdrojů. Předpokládá se opět největší přehlídka novinek u tepelných čerpadel," uvedli pořadatelé.

Další informace najdou zájemci na internetových stránkách www.infotherma.cz.

Zdroj:ČTK
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů