Pátek, 29. března 2024

Pozvánka na 3. české uživatelské fórum Copernicus

Pozvánka na 3. české uživatelské fórum Copernicus

CENIA, česká informační agentura životního prostředí si Vás dovoluje pozvat na 3. české uživatelské fórum Copernicus. Tato konference, pořádaná ve spolupráci s Ministerstvem dopravy a Ministerstvem životního prostředí, proběhne ve dnech 10. - 11. června 2014 v prostorách Ministerstva dopravy v Praze. Letošní ročník, jehož hlavními tématy jsou radarová data a navazující služby Copernicus, je pořádán jako doprovodná akce konference European Space Solutions, která na fórum plynule naváže ve dnech 11. - 13. června 2014. S ohledem na propojení letošního ročníku konference s European Space Solutions je po předchozí registraci vstup zdarma.

Na co se na třetím ročníku konference můžete těšit? Čekají Vás české i zahraniční prezentace zaměřené na využívání a zpracování radarových dat z družic, ale i na téma navazujících služeb, navázaných na dostupná družicová data a další zajímavé prezentace z oblasti dálkového průzkumu Země včetně aktuálních informací o programu Copernicus na evropské i národní úrovni. Stejně jako v minulých letech na konferenci přivítáme zástupce evropských institucí - Generálního ředitelství pro podnikání a průmysl Evropské komise, Evropské kosmické agentury a Evropské agentury pro životní prostředí.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách konference; s ohledem na omezenou kapacitu míst v sále Vám doporučujeme včasnou registraci.

Na setkání s Vámi se těší organizační tým CENIA

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů