Veletrh Uplatni.se udržitelně

21.11.2018

Veletrh, výstava

Uplatni.se a Institut cirkulární eEkonomiky vás zvou  na Veletrh Uplatni.se udržitelně, který se koná ve středu 21.11.2018 v pražském Studiu Alta od 9:30 do 15:00.

Cílem projektu Uplatni.se je propojit studenty a absolventy s firmami, které jim nabídnou stáž, práci, trainee program nebo téma na diplomovou práci. Veškeré firmy zapojené do projektu spojuje jedna věc a tím je závazek alespoň k jednomu z cílů udržitelného rozvoje od OSN. Veletrh je právě o tom, propojit firmy a studenty a absolventy, networkovat, inspirovat se z pravdivých příběhů podnikatelů, kteří chtějí měnit svět k lepšímu, a nabrat zkušenosti a nápady na workshopech.

Letošní pátý ročník bude zahájen panelovou diskuzí vedenou Soňou Jonášovou, zakladatelkou Institutu cirkulární ekonomiky. Diskuze bude na téma udržitelnosti a možnosti uplatnění v různých odvětvích. Můžete se těšit na 4 inspirativní hosty, kterými budou Lenka Mynářová, Michaela Thomas, Michal Kriška Dunajský a Jakub Sapák. Tito hosté budou kromě odpovědí na vaše otázky mluvit o následující témata:

  • Jedním zadkem na dvou židlích: Příběh prvního českého spin-off univerzitního centra VUT. Aneb jak zůstat na akademické půdě a skloubit to s podnikáním.
  • Hlavně slušně. Jak do každodenního byznysu zaimplementovat slušnost a přitom neztratit drajf a zakázky. Michaela Thomas, ředitelka designového studia Butterflies&Hurricanes, které pracuje slušně a cirkulárně.
  • Vlastní cestou: Jakub Sapák a příběh čerstvě upečeného projektu SAACZECH aneb jak jsme desetinásobně podhodnotili poptávku a jaké je to být v kůži startupisty pracujícího na plný úvazek pro korporát.
  • S velkým parťákem. Lenka Mynářová, jednatelka firmy Nafigate Corporation představí jednu z nejnadějnějších českých inovací, která vyrábí z odpadního fritovacího oleje přírodní biopolymer a představí možnosti pro ty, kteří hledají uplatnění "pod křídly".

V rámci veletrhu budete mít možnost networkingu nejen s těmito hosty, ale také firmami, které se přijdou prezentovat a nabídnout možnosti získání praxe. Těšte se na JRK Česká republika, OSN Česká republika, Library of Things, BIC Brno a mnoho dalších. Po chutném obědě z lokálních surovin povedou zástupci INCIEN a IKEA workshop na téma vytvoření prototypu udržitelné společnosti.

Cena registrace je 135,- a veškeré občerstvení je v ceně

Na akci se můžete registrovat zde: http://bit.ly/registraceveletrh

Pokud by se vaše firma ráda zúčastnila napište e-mail na: laura@incien.org

Budeme se na všechny moc těšit!

Tým Uplatni.se

Místo konání akce:
Praha, Studio ALTA
Adresa konání akce:
U Výstaviště 21, Praha 7, 170 00
Kontakt:
Klára Vyskočilová
Telefon:
732127613
listopad 2018
po
út
st
čt
so
ne
1
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
26
27
28
29
30

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů