Neděle, 29. září 2024

E.ON v číslech - 2

E.ON v číslech - 2
2 - na tolik roků si mohou nově od poloviny června sjednat stálí zákazníci společnosti E.ON produkt Komplet elektřina MAX s fixací ceny a mohou tak znovu ušetřit za dodávku energií.
Nový produkt má o 16 % nižší cenu za 1 MWh dodávky energie oproti základním ceníkům na dobu neurčitou. Klienti v základní jednotarifní distribuční sazbě D01d zaplatí za dodávku jedné MWh 3 298 Kč bez DPH (3 991 Kč s DPH). Zákazníci, kteří mají nefixované ceny energií a jsou na základních cenících, tak oproti svým stávajícím ceníkům ušetří jen na 1 MWh 663 Kč bez DPH (802 Kč s DPH). Díky tomu, že se jedná o produkt z řady Komplet, mají v ceně komodity navíc každoroční služby elektrikáře ve výši 5 000 Kč zdarma.
Podstatný je pro zákazníky i fakt, že cenu energií si budou moci snížit jednoduše online bez nutnosti kamkoliv chodit nebo volat. K produktu Komplet elektřina MAX s fixací na dva roky se dostanou na pár kliknutí v internetovém portále nebo mobilní aplikaci Energie24.
Vzhledem ke stávajícímu vývoji na trhu společnost E.ON svým klientům doporučuje právě fixované produkty a díky propracované nákupní strategii je schopná zajistit i jedny z nejvýhodnějších cen na trhu. Zájem o dvouleté fixace v letošním roce opět stoupá ze strany nových zájemců a E.ON ho registruje i u stávajících zákazníků.
Společnost E.ON navazuje novým produktem v elektřině na květnové plošné snížení cen plynu pro zákazníky bez fixace. Za poslední rok a půl tak mohou mít stálí zákazníci se základními ceníky ceny nižší dokonce až o 34 % oproti loňským vládním stropům.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů