Pátek, 4. října 2024

E.ON v číslech - 29

E.ON v číslech - 29

29 poboček pro své zákazníky provozuje po celém Česku společnost E.ON. Ty nyní postupně modernizuje a zároveň se tak snaží přiblížit stále více svým klientům.

Svou novou, největší tuzemskou pobočku slavnostně E.ON otevírá 30. září 2024 v administrativním komplexu Rustonka v pražském Karlíně a zve širokou veřejnost. Od 15 do 17 hodin si zákazníci užijí příjemné odpoledne. Osvěžit se mohou na baru speciálními E.ON signature drinky, uvidí zábavnou akrobatickou show, vyzkoušejí technologické novinky ze světa umělé inteligence a virtuální reality. Užijí si i předváděcí jízdy s elektromobily KIA.

Nová pobočka je situována na strategickém místě, které je dobře dopravně dostupné jak pěšky, tak na kole, veřejnou dopravou, ale i autem. Lidé zde mohou vyřešit své požadavky týkající se jejich dodávek elektrické energie a plynu. Pomoc zde najdou ti, kteří budou chtít přejít k E.ONu jako novému dodavateli a k dispozici jsou zde i konzultanti, kteří klientům poradí i s energetickými řešeními pro jejich domácnost, jako jsou fotovoltaické systémy, tepelná čerpadla nebo dobíjecí wallboxy pro elektromobily.

E.ON začal své pobočky rekonstruovat vloni. Nejdříve přišla na řadu místa v Břeclavi a Zlíně, potom následovaly pobočky například ve Frýdku-Místku, Ostravě, Znojmě, Uherském Hradišti, anebo právě v Praze. Všechny mají sjednocený moderní design, zákazníci zde naleznou větší komfort, anebo si vyzkouší interaktivní technologie.

Klienti oceňují zejména širokou síť poboček. A zájem o ně dokazují i data E.ONu. Pro srovnání, jen od června do konce srpna, je navštívilo za měsíc průměrně 6 000 zákazníků, se kterými řešili konzultanti společnosti dohromady přes 30 500 požadavků. Nejčastěji pak zákazníci na pobočkách řeší složitější požadavky, jako jsou přepisy smluv, technické problémy, anebo přechod od jiného dodavatele k E.ONu..

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů