Regionální gastronomie jižní Moravy a tvorba pěších tras, venkovských muzeí a dalších produktů venkovského cestovního ruchu
19-20.11.2010
Seminář, školení
Program 1. den (8.00 - 14.00):
1) Historie stravování a stolování na Slovácku - přednášející PhDr. Alena Káňová
2) Liturgický rok a jídelníček na Podluží a Hodonínsku - přednášející PhDr. Alena Káňová
3) Víno a gastronomie - Moravský sommelier Libor Nazarčuk
4) Základy sommelierství - Moravský sommelier Libor Nazarčuk
Program 2. den (8.00 - 14.00):
1) Návštěva regionálního muzea Starý kvartýr v Lužicích u Hodonína - Andrea Janulíková - muzejní spolek Lužice
2) Rodinné vinařství Kosík Tvrdonice
- Řízená ochutnávka regionální kuchyně - MUDr. Pavel Kosík
- Řízená degustace vín - MUDr. Pavel Kosík
Místo konání akce:
Hodonín
Adresa konání akce:
Přednášky v Regionálním centru Města Hodonína, Masarykovo náměstí 115/27
Kontakt:
Ondřej Gibala
Telefon:
724 328072