Pondělí, 16. září 2024

ASEKOL JIŽ 5. ROKEM PATŘÍ MEZI CZECH BUSINESS SUPERBRANDS

ASEKOL JIŽ 5. ROKEM PATŘÍ MEZI CZECH BUSINESS SUPERBRANDS

Značka ASEKOL je již po páté v historii držitelem prestižního ocenění Superbrands.???? Ocenění Superbrands je znakem a uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Superbrands Council na základě sjednocených kritérií a metod každoročně identifikuje nejlepší z nejlepších značek v téměř 90 státech na pěti kontinentech. Tyto výsledky dokazují, že ASEKOL je stabilní značkou, která je na trhu již téměř 19 let.

Dne 30.9. proběhne vyhlášení a předávání tohoto prestižního ocenění v rámci slavnostního galavečera v sále EMPIRE HALL v budově Slovanského domu v Praze. Již teď se na tuto mimořádnou událost těšíme!

????Děkujeme všem, kteří jsou součástí kolektivního systému ASEKOL, za podporu a za to, že poctivě třídíte vysloužilé elektrospotřebiče. Váš ASEKOL ????

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů